vrijdag 30 september 2016

Kinderombudsman contact

Vind jij dat jouw rechten worden geschonden? Of heb je een vraag over kinderrechten? Heb je hulp nodig bij het indienen van je klacht? Of wil je gewoon even over je probleem praten met Anne Martien?


Wil je toch eerder contact opnemen?

Je kunt de gemeentelijke kinderombudsman vanaf nu ook via Whatsapp bereiken. De Nationale ombudsman behandelt klachten over de overheid. Dat staat in het jaarverslag van de . De meeste meldingen gaan over jeugdzorg, . Heb je een signaal of een klacht over de schending van een . In totaal zochten 3kinderen contact met hulpvragen, verzoeken en . De kinderrechten zijn vastgelegd in het VN .

Doby van den Eijkhof ondersteunt de Amsterdamse kinderombudsman Anne . Verblijf jij (of jouw kind) in een instelling en heb je klachten over zakgeld of kleedgeld? Neem dan contact op met een vertrouwenspersoon. Jeugdzorg: goed contact met de gemeente cruciaal. Ambtshalve of naar aanleiding van een klacht.


Bryan had nog steeds niet het hogere budget ont. Het is een concrete illustratie van waar een burger in zijn contact met overheid. Het is nu meer dan tien jaar geleden dat ze voor het eerst in contact. Margrite Kalverboer is kinderombudsman , of eigenlijk kinderombudsvrouw.


De Ombudsman schreef een vernietigend rapport en ook de Kinderombudsman trekt aan de bel. De gemeente Capelle sluit hiermee . Advocaat Eva González Pérez blikt terug op . En nu ook nog een kinderombudsman voor kinderen in Nederland? Naar verwachting zal de voorzitter van de Tweede . Ook kunt u terecht bij de Kinderombudsman als u vindt dat er kinderrechten worden geschonden.

U kunt dan een klacht of een signaal indienen. Sinds een aantal jaar mag ik de vormgeving voor de Kinderombudsman verzorgen. Een vertegenwoordiger van de Kinderombudsman heeft vrijdag een bezoek gebracht aan het Eemsdeltacollege in Siddeburen.


Voor de Kinderombudsman werd ik gevraagd de illustraties te maken voor de nieuwe website. Dat deed ik natuurlijk heel graag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts