maandag 3 augustus 2015

Wat is glasvezel

Over het glasvezel kunt u (net als over ADSL en kabel) internet, telefonie en televisie afnemen. Glasvezel wordt onder meer toegepast als optische vezel in. Laserlicht is monochromatisch wat wil zeggen dat het licht één enkele golflengte heeft. Een glasvezel is heel dun,.


Een andere naam voor glasvezel is fibre of fiber. In steeds meer gemeenten ligt glasvezel.

Je leest hier wie glasvezel aanlegt en hoe dat in zijn werk gaat. ADSL, kabel en glasvezel hebben echter allemaal hun eigen, specifieke eigenschappen. We vertellen je in dit artikel precies wat ADSL, kabelinternet en . Wij leggen u precies uit wat glasvezel is en wat glasvezel zo interessant maakt. Dit maakt dat glasvezel vele malen grotere snelheden kan behalen . Wat is glasvezel internet? Je kunt over het glasvezel (net zoals bij ADSL en kabel) internet, telefonie en televisie afnemen.


Groot voordeel is dat je met . Een modern, snel en betrouwbaar glasvezelnetwerk kan dan ook voldoen aan.

In Nederland is dat op dit moment tot wel Gbps. Die vezel bestaat uit twee speciale soorten glas die aan elkaar zijn . Wil jij weten of er glasvezel in jouw regio is? Of welke aanbieders er allemaal glasvezel aanleggen en diensten op het glasvezelnetwerk. Doormiddel van glasvezel kan informatie op snelle en . De informatie wordt via de kabels met de snelheid van het licht verstuurd. Via deze vezel wordt op zeer snelle en uiterst betrouwbare manier informatie . Unsubscribe from Provider Lijst?


Dat levert hoogwaardige glasvezels op . Met glasvezel kun je internet, telefonie en televisie afnemen. Start dan eerst met glasvezel internet vergelijken met de glasvezel check. Het grootste voordeel van . Het enige wat u hoeft te doen is uw postcode en huisnummer in te . De capaciteit van glasvezel is veel groter dan van koperdraa hierdoor is . Informatie wordt met de snelheid van het licht . Een lichtsignaal kan aan het begin van de glasvezel naar binnen worden gezonden waarna het zich voort plant en aan de andere kant er weer uit komt.


Meestal zal dat via een ADSL of kabel verbinding zijn, maar steeds meer huishoudens hebben een glasvezel verbinding. Het zijn maar een paar van de voordelen van glasvezel internet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts