donderdag 20 augustus 2015

Klacht indienen bij de gemeente

Als u een probleem heeft met de overhei kunt u een klacht indienen. Stuur uw klacht naar de gemeente of de overheidsorganisatie waarover u de klacht heeft. Bent u niet tevreden over de dienstverlening van de gemeente Den Haag? Dan wil de gemeente dat graag weten.


Uw klacht kan gaan over de manier waarop . Melden van zaken of indienen van klachten bij de gemeente. Trefwoord: Kies een beginletter voor een overzicht van producten die beginnen met de . Lees hier meer over de klachtenprocedure. Als u vindt dat de gemeente Amsterdam u niet netjes heeft behandel dan kunt u een klacht indienen. Bent u ontevreden over onze dienstverlening, dan kunt u een klacht indienen. Let op: Vul dit formulier niet in als u een vraag heeft over de gemeente of de gemeente aansprakelijk wilt stellen voor geleden schade.


Of dat de afhandeling van een zaak te lang duurt? Heeft uw een vervelende ervaring met de gemeente , wordt uw brief niet beantwoor of heeft u het gevoel dat u niet goed bent geholpen? U kunt dan een klacht indienen. Vindt u dat u niet goed behandeld bent door de gemeente ? Dan kunt u een klacht indienen.


Waarover kunt u een klacht indienen ? Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over het optreden van een medewerker of een bestuurder. Heeft u hierover een klacht , laat het ons dan weten. Klachten , maar ook tips of suggesties van inwoners gebruiken wij om onze dienstverlening aan u verder te verbeteren.


Bij voorbeeld omdat u niet wordt teruggebeld of omdat wij u niet goed hebben geïnformeerd. Dat kan mondeling of schriftelijk bij . De gemeente Wassenaar werkt met DigiD.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts