vrijdag 7 augustus 2015

Edelstenen en mineralen groothandel

Wij zijn een groothandel en leveren uitsluitend aan zakelijke klanten. Bel ons voor een afspraak en bezoek onze toonzalen en magazijnen of schrijf u in als klant . Door directe import vanuit de hele wereld kunnen wij u materiaal bieden uit eerste hand als groothandel in edelstenen , mineralen en fossielen. Mineralen en edelstenen vindt u bij Mani Bhadra BV - Phoenix Import.


Groothandel in spirituele artikelen.

Rusch Mineralen is groothandel in edelstenen , mineralen en fossielen. Mineralenhandel de Kubus is een gespecialiseerde groothandel in mineralen , fossielen,gesteenten,gepolijste stenen en sieraden. De particulier kan in onze . Wenst u edelstenen en mineralen in uw assortiment op te nemen? Brazilian Curiosa groothandel , gelegen tussen Baarn en Soest, verkoopt edelstenen en mineralen , fossiel hout en kristallen.


Hier vindt u ons assortiment. Edelstenen , mineralen en kristallen. Grote brokken tot kleine cabochongeslepen stenen.

Maak eens een afspraak en kom kijken wat. Een introductie van wat en hoe u. Een groothandel in mineralen geslepen stenen. Tian Tu Mineralen is een prachtige mineralen edelstenen winkel te Gent, België.


Zeer ruim assortiment mineralen met kwaliteit tegen de beste prijzen. HALF EDELSTENEN EN MINERALEN. KLIK OP FOTO VOOR LINK NAAR:. Wij bieden kristal en edelsteen aan ter decoratie en doen geen uitspraken over gesuggereerde genezende werkingen hiervan.


Naast de bestaande collectie een uitbreiding van nieuwe mineralen in de juwelen. Alpinebodo is een handel in verkoop van halfedelstenen , mineralen , . Idar-Oberstein is het Duitse Mekka voor de edelstenen en halfedelstenen. Je vindt er slijperijen en de groothandel heeft hier en daar hele terreinen die vol . Welkom bij Luppens stenenmarkt.


Voor meer informatie of bezoek aan onze groothandel kunt u altijd contact met . Transvorm groothandel mineralen en edelstenen op Telefoonboek. Naast een transvorm groothandel mineralen en edelstenen vind je ook groothandel , . Vergelijk bedrijven in de regio Roeselare Enanito, Serpieters Herwig, Kiekeboe, Happy Buddha,.

De goedkoopste edelstenen webshop. De belangstelling voor (edel) stenen en mineralen is de afgelopen decennia almaar toe genomen. Deze indrukwekkende wondertjes der natuur vervullen het. Het is al eeuwenlang bekend dat edelstenen en mineralen een positieve werking kunnen hebben op lichaam, ziel en geest.


Ruben Robijn is de leverancier van edelstenen en mineralen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts