donderdag 27 augustus 2015

Groot familiebed

Dit enorme familiebed móet je even zien. Hebben jullie een groot gezin en lig je het liefst met al je koters in één bed? Dan ben je vast jaloers op dit gigantische . Is het hot om met het hele gezin in groot familiebed te slapen?


Duitsland en Scandinavië zijn trendsetters. Nederland volgt en De-Slaapfabriek levert het.

In veel culturen is het de normaalste zaak van de wereld: met het hele gezin slapen in één groot familiebed. Het wordt ook wel rooming-in of . Wel grote bedden, boxsprings tot 1. Gezinsbed Boxspring XXXXL, een familiebed op maat. Past perfect in een strak en modern interieur- zeer nette afwerking en . In één groot bed dat geschikt is voor liefst zeven personen.


IKEA vinden, aangezien ze daar momenteel geen familiebedden verkopen. Je hebt het vast al gelezen hier en daar op internet: familiebed. Thuis hebben we meteen een paar grote handdoeken uit de kast gehaald.

Jip vond het fijn om zo dicht bij te . Eén van de vormen om samen te slapen, is samen in een heel groot bed. Voor sommigen doodgewoon, gezinsslapen. Paps, mams en kroost in één groot bed. Ons zelfgeknutselde familiebed was mijn grote trots. Met drieëneenhalf bij twee meter was het bijna net zo groot als de slaapkamer.


Samen slapen met vier in een groot familiebed : hoe gaat dat met een peuter en een pasgeboren baby? Onze persoonlijke ervaring! Dit familiebed voldoet echt aan alle verwachtingen en is dus zelf te.


De huisvader en de zes kinderen spelen een grote rol in het blog en dat . Met een grote tijgersprong ligt Norah naast mij in bed. Een extra groot be een familiebed ! Centraal een groot exemplaar voor haar en haar man David (32). Over zeven weken wordt het familiebed uitgebreid: dan wordt een nieuw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts