woensdag 12 augustus 2015

Roze hamsterkooi met buizen

Door de buizen en het radje heeft uw hamster voldoende bewegingsvrijhei . Hamsterkooi Starbase - neon. De hamster kan zijn energie goed kwijt in deze kooi door het ruime buizenstel … € 399. KNAAGDIERKOOI ROZE OF BLAUW TRALIES ZIJN ZWART.


Deze knaagdierenkooi Rocky met zwarte onderbak en roze inhoud is uitermate . Losse buizen hamsterkooi - Dierenwinkel zoohandel24. De buizen zijn beschikbaar in de kleuren: blauw, groen, beige of roze. De diameter van de buis is 5 . Ik vind het trapje (groene) naar roze plateau niet stevig. Dieren en Toebehoren Knaagdieren en Konijnen Hokken en Kooien Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen of Verzenden Omschrijving: Roze.


Ik bied hier de hamsterkooi van me vriendin aan, het gaat om de hamster kooi met verdiepingen, buizen en evt met radje. Wil je een hamsterkooi kopen in zwart of roze ? Extra tip: Een grote hamsterkooi met buizen en andere accessoires geven je hamster extra beweging. Kenmerken:conditie: nieuwlevering: ophalen of verzendenomschrijving: roze hamsterkooi roller € 2nieuw incl. Roze hamsterkooi Roller € 2nieuw. Met een handige plank creër je een dubbele vloerconstructie.


HAMSTERKOOI FRED MET SPACE CENTER. Kooi voor hamsters en kleine dieren, compleet met accessoires: wiel en plastic buizen. Extra Info: zeer leuke hamsterkooi met uitgebreid buizenstelsel en slaapufo erop. Ik heb een oud roze en een blauwe, beiden met dun traliewerk , dus ook . Complete hamsterkooi roze Compacte hamsterkooi inclusief: - plateau - glijbaan.


Als je een kooi hebt die uitgebreid kan worden met buizen dan is dat natuurlijk helemaal mooi! Kooi accessoires voor het uitbreiden van de hamsterkooi , voornamelijk fijne Ferplast hamster producten! De dwerghamsterkooi wordt geleverd inclusief looprad , drinkfles, voerbankje en buizenset (buizen ). De beste tweedehands schiedam resultaten.


Aanbod van leden en sites zoals Ebay.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts