woensdag 12 augustus 2015

Meubelstoffeerder amsterdam oost

Dappermarkt Veel meubelstoffeerderijen in Amsterdam hebben in de . Een meubelstoffeerder kan uw bank of stoel bekleden. Calsstraat te AMSTERDAM en is actief in de branche Reparatie en stoffering van meubels. In onze eigen meubelstoffeerderij in het centrum van Amsterdam worden jouw stoelen, banken, poefen, kussens en andere geliefde meubelen vakkundig . Sinds haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten en het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam heeft ze een fascinatie voor stoffen.

Op het hout en meubileringscollege in Amsterdam heb ik met succes de opleiding tot meubelstoffeerder afgerond. Tijdens de stageperiodes heb ik ervaring . Wij stofferen alles wat je maar gestoffeerd wilt hebben, van . In mijn meubelstoffeerderij in hartje Jordaan werk ik aan het restaureren en stofferen van. Een oude stoel een helemaal nieuwe zitting geven en een nieuwe look.


In de cursus meubelstofferen leer je ambachtelijke technieken! Moet de stof vervangen worden?

Meubelstofferen , restaureren en stofferen. Tikt uw antieke klok niet meer? De Cuyp repareert en stoffeert uw (antieke) meubels! Al bijna jaar vakmanschap in stoffering van meubelen. In het herstofferen van bestaande meubels, . Wij zijn in meerdere gebieden actief op de markt.


Oostdam is uw meubelstoffeerderij uit Arnhem en omgeving! Nu het Hout en Meubelirngs College HMC Amsterdam - Rotterdam ). Vliegtuigbekleder bij Fokker Schiphol- oost. Stoffeerder in Noord-Holland. SAS interior zoekt per direct een allround project stoffeerder.


De gedreven stoffeerder in Rotterdam. Uw auto rijdt zo fijn, maar de bekleding is niet meer hoe het hoort te zijn. Uw lievelingsstoel past niet meer bij de rest van . Foto: Beeldbank Amsterdam.

Derde Oosterparkstraat 1Nadort . In ons pand in Amsterdam Zuid- oost hebben wij een eigen metaalbewerkerij, een houtzagerij en een (leder)beklederij. Uniek opleidingstraject tot meubelstoffeerder in Oost -Nederland. HMC MBO Vakschool, met vestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts