woensdag 5 augustus 2015

Rattenkooi remy

Helaas is deze kooi absoluut niet geschikt als (permanente) . Dierenwinkels adviseren meestal te kleine kooien, hamsterkooien bijvoorbeeld. Rattenkooi remy zwt 58x38xPet Products. De meest verkochte foute kooi is een Remy rattenkooi.


Ondanks dat de fabrikant.

Deze kooi heeft verdiepingen, een drinkfles en voerbakken. Bestel nu snel, eenvoudig en . De flying saucer, spaart de staart en de rug van de rat. Looprad : neem de grootste maat voor volwassen ratten (chinchillamaat, de blauwe). Grote, robuuste en sterke rattenkooi Remy Gordy met zwarte onderbak en chromen tralies. Ook geschikt voor hamsters.


Koop nu en betaal pas over dagen! Deze rattenkooi Remy is een kooi met zeer fijne tralies, voorzien van verdiepingen.

Inclusief metalen trapjes, drinkflesje en voederbakjes. Interzoo rattenkooi remy mocca. Of direct bestellen voor . Mooie eenvoudige stevige kooi voor ratten. Compleet met etages voerbakje trapjes. De kooi word geleverd met voerbakje en drinkflesAf59x39x72cm (lxbxh)Leverbaar in de kleur: . Ik wil een rattenkooi kopen voor mijn toekomstige ratjes.


Is dus het voederbakje van plastic of van een ander soort materiaal gemaakt? Dit is de link naar de kooi. De kooi is gemaakt van stevig traliewerk en biedt alles. De huisvesting van je ratjes is erg belangrijk, de kooi moet groot genoeg zijn. Ruime rattenkooi ook geschikt voor hamsters en andere knaagdieren.


Wij adviseren op het traliewerk een gladde bodem te maken ter beschermi. De net-niet- rattenkooi Remy. Wanneer mensen ratten naar de opvang brengen vraag ik meestal of de kooi en toebehoren meegegeven kunnen worden.


De benedenverdieping is de . Maximum aantal ratjes: Geen.

Onze conclusie: Ik denk dat . De rattenkooi Remy is niet erg geschikt voor hamsters. Tegenwoordig wordt een minimum aangehouden van 80x50 . Een prachtige rattenkooi in zwarte uitvoering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts