dinsdag 4 augustus 2015

Glazenrek wand

Glazenrek gemaakt van mm dik roestvrij staal staaldraad. Het rvs glazenrek kan zowel onder een plank of direct op de muur bevestigt worden. EBM Ophangrek combrichon glasophangrek wand en plafond model.


Deze moderne glazen houder maakt het opslaan van uw glaswerk ordelijk. Onze glazenhouders zijn bedoeld voor het ophangen van glazen in uw bar,.

Of u nu een glazenhouder tegen de wand , aan een buis of onder een plank zou . Een glazenrek koop je online bij XXLhoreca. Professionele glazenrekken bestellen met een levertijd vanaf uur! Overzichtelijk bekijken bij Horecarama.


Afmeting, (b) x (d) x (h) cm. Het rekje kan direct aan de douchedeur of wand opgehangen worden en is. Saqu Accent Ophangrek tbv glazen wand cm. Schoenenkast met lade en glazen schap wit hout.

Bierglas rek Glazen 40x15x29cm. Saqu Ophangrek voor glazen wand Geborsteld Staal. Glazen deuren en wanden omkleed met een stoere en robuuste stalen uitstraling. Lees snel verder en laat je inspireren door onze industriële lijn.


Dit glasrek in verchroomd staal heeft een opslagruimte voor ongeveer glazen. Hang uw glazen eenvoudig op aan een glasophangrek. Van dit type hebben we een model om aan het plafond te bevestigen en eentje voor tegen de wand.


Ons zeer in de smaak vallende glazenrek is het perfecte bar accessoire. Teak glazenrek voor glazen , simpele wandmontage. Simpel aan de wand te monteren. Vind glazen boekenplanken op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Rek van chrome om glazen in te hangen, zeer handig want het bespaart enorm veel kastruimte! Ze zijn vaak gemaakt van praktisch polypropyleen en voorzien van eenvoudige en toch stijlvolle glazen planken.


De afwerking is veelal van roestvrijstaal. This Pin was discovered by Kim Baeyens.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Glazen blaazen Faire des verres, exercer la profession de Verrier. Glazen overkappingen verlichten de winkelcentra en de grote halls. In het zwembad heeft men, beschermd tegen de spatten door een glazen wand , vanuit de . Klop dan aan bij Glassdesign.


Wij creëren glazen meubels op maat van uw ruimte en wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts