vrijdag 10 april 2015

De keurkamp

Dat is de nieuwe school die ontstaat door de ingezette samenvoeging van De keurkamp en Het. Slatink tot een vernieuwde vmbo . Ons lyceum telt vijf scholen. Naast praktijkonderwijs, vmbo basis-kader-mavo, havo, atheneum en gymnasium zijn er leerroutes geïnspireerd door . In totaal zitten er ongeveer 3leerlingen op de school.

Een filmpje die door de leraren van de keurkamp is gemaakt voor de leerlingen omdat ze geslaagd zijn. Op woensdag april om 19. De politie en de school spreken over een ernstige zaak. De vrouw werd tegen haar hoofd . U bent nu hier: Home › Nieuws › Samenwerking op de Keurkamp , goed.


Dit zijn de data: Vrijeschool: . Atletieksportdag de Keurkamp.

Zoek je een basisschool in de buurt? Benieuwd wat de Inspectie vindt van een middelbare school? De afdeling heeft ongeveer 3leerlingen. De gemeente is aan het werken aan het fietspad en het riool waardoor de route van de rotonde naar Keurkampstraat afgesloten is. We werken al tien jaar vanuit Apeldoorn voor particulieren, . Etty Hillesum lyceum de Keurkamp.


De ene helft van de groep ging bezig met techniek . De participatiekaart geeft een overzicht van participatie-initiatieven die de leefbaarheid in de buurt verbeteren. Laat je inspireren door voorbeelden in het land. In ruil voor de leerwerkplekken mag het Woonbedrijf tijdens de . De Keurkamp – Deventer, Overijssel – Junior High School.


DE KEURKAMP School voor vmbo basis en kader Schoolgids Inhoud Open en geborgen Onderwijs Passend onderwijs De onderbouw Begeleiding 5 . Postadres Schrijvertje 23. Bezoekadres Keurkampstraat 5. Groep op bezoek bij de Keurkamp. Vorige week is groep naar de Keurkamp geweest.

Gymnasium, Atheneum, Havo, Vmbo en Praktijkonderwijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts