woensdag 15 april 2015

Kwink koelkast poster

Dan weet u als ouder waar uw kind het. Ik weet dat mijn gedrag anderen kan raken. Ik zeg niet alles wat ik denk. Sociaal- emotioneel leren. Ik respecteer de ruimte van de ander.


De koelkastposter vindt u hier. Onze school werkt ook aan SEL met de methode Kwink. Speciaal voor ouders en kinderen thuis. Kwink voor sociaal emotioneel leren.


Er is bij KWINK meer informatie voor ouders beschikbaar in . We schreven er al eerder over en gaven u destijds links naar de website. Zo vindt u de nieuwste koelkastposter op: . Een aantrekkelijke poster (4x per jaar). Start van het nieuwe schooljaar: De Klepper is een KWINK -school! Afgelopen maandag heeft elk gezin al een koelkastposter ontvangen.


Koelkastposter voor thuis. Om een sociaal veilig klimaat te realiseren gebruiken we de methode Kwink. U wordt dan ook regelmatig geïnformeerd over het thema en de koelkastposter.


Wij kijken terug op een geslaagde ouderavond. Kees van Overveld heeft een presentatie. Sinds dit schooljaar werken wij met de methode Kwink. Hoe leef je met de ander mee? Denkt u tevens aan de koelkastposter ? E-MAIL OVER METHODE KWINK.


Ook thuis begeleidt u uw kind in zijn. Ook is er een koelkastposter die u kunt downloaden met nog veel meer informatie. We zijn dit schooljaar in alle groepen gestart met de methode Kwink. Dan heeft u de sociaal-emotionele groei van uw kind ook thuis praktisch kunnen ondersteunen. Hierin staan vijf competenties centraal waardoor.


Would you like to continue shopping on poster wat werkt op school? Door te registreren ga je akkoord met onze rapport evaluatie kwink groep. In een bijlage bij deze nieuwsbrief vindt u een koelkastposter met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts