dinsdag 7 april 2015

Glas behandelen tegen kalk

U kunt het ook wel een soort antikalk coating voor glas noemen. Is er verschil in anti kalk behandeling en nano coating op een douchwand. Maakt glas water, vet en vuil afwijzend. Geschikt voor glazen Douchewanden, Kookplaten, keramische baden en tegels.


Beschermt onzichtbaar tegen Kalk - en. Tegels bewerken tegen kalk is nu makkelijker dan ooit!

Een antikalk coating voor glas (douchewand antikalk behandeling ) is heel eenvoudig zelf aan te . Het aanhechten van vuil en kalk verhindert wordt. De schadelijke invloed van mileuvervuilingen tegengegaan. De coating vuil- en waterafstotend is.


Timeless glas met anti kalk behandeling. Wanneer er eenmaal kalk op de glazen wand of deur zit, is dat behoorlijk lastig te verwijderen. Een beetje azijn kan het schoonmaken vergemakkelijken. Reinig vooraf de te behandelen oppervlakken, zoals tegels, (plexi) glas , chroom, kunststof, .

Een douche met een stijlvolle glazen douchewan wie droomt er niet van? Wanneer het anti kalk effect toch verdwijnt, kan de behandeling moeiteloos . Echt niets hier tegen te doen? Voorbeeld van onverwijderbaar kalk op doucheglas. Beetje schoonmaakazijn werkt ook heel goed tegen kalk. Autowas aanbrengen op de glazen wanden.


Deze behandeling wordt voor levering door ons aangebracht en voorkomt. De GC anti- kalkcoating is een speciale glasoppervlaktebescherming , die. TIMELESS is gemaakt van zeer helder glas voorzien van een bijna onzichtbare coating.


De TIMELESS coating biedt een garantie van jaar tegen corrosie. Waterdamp droogt vlugger op dan niet- behandeld glas. Soda is een zout en dat doet helemaal niets met kalk. Om kalk op te kunnen lossen heb je een zuur nodig. Dus geen dure Cif, zuivere soda.


Helemaal kalkvrij kun je je douche deur toch niet houden. Bij de Wibra hebben ze Dusty en dat werkt ook prima tegen kalk. Sinds de verbouwing ben ik in het bezit van een glazen douchecabine en ik blijf.


Douchewanden moeten helder blijven en vrij van kalkaanslag of zeepresten, liefst.

Duurzaam behandeld : milieuvriendelijk proces dat resulteert in zeer lange. Douchecabines, douchedeuren en douchewanden: ze zijn allemaal behandeld en dus beschermd tegen kalk en vuil. Zijn er produkten op de markt om het glas mee te behandelen. Dan blijft het glas mooier schoon, en heb je geen last meer van kalkaanslag op het glas.


Maar werkt dat ook goed tegen zeepresten? Dit middel bevat beschermingscomponenten tegen kalk. Ook ideaal voor glazen douchewanden met een antikalk behandeling.


In onze badkamer hebben wij een douchecabine die deels uit glas bestaat. Op dat glas zitten kalkvlekken (van de vorige bewoners ;-) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts