donderdag 16 april 2015

Zelf stroom maken

Je elektriciteit zelf produceren kan niet alleen met zonnepanelen. Wij zetten de andere technologieën op een rijtje. Als je niet afhankelijk wilt zijn van de reguliere energieleveranciers is het een goed idee om je eigen elektriciteit op te wekken.


Dat je met elektrische stroom in combinatie met magnetische velden een boel kunt uithalen, weet je al als je dit artikel hebt gelezen. Waarom zou je stroom kopen als je het zelf kunt opwekken? Je steekt dan de winstmarge van de energieproducent in je eigen zak en je draagt .

Bij Zelfstroom willen we zonne-energie leuk, makkelijk én betaalbaar maken voor iedereen. Daarom kun je bij ons zonnepanelen huren. Energie kun je ook zelf opwekken.


Maar je kunt ook zelf energie opwekken. Zo gaat het object zelf op zoek naar balans, ofwel: bewegen. Dat heeft natuurlijk alles met de zwaartekracht te maken. Zelf energie opwekken is ook eenvoudiger dan je denkt. Een van deze projecten, Dommelstroom , steunen wij dan ook actief.


Ben jij benieuwd hoe eenvoudig het is om zelf stroom op te wekken?

In dit filmpje kun je zien hoe je zelf stroom kunt maken , met behulp van soorten metaal en azijn. Consumenten betalen nu meestal een vaste prijs voor hun stroom. Zelf stroom maken 2volt,volt , complete installatie zelf stroom maken ? Voor je tiny house ,tuinhuis, vakantie huis of voor u eigen huis?


Steeds meer mensen wekken zelf elektriciteit op, bijvoorbeeld met zonnepanelen. Als uw dak groot genoeg is, kunt u net zoveel stroom. Op de energierekening kunt u precies zien hoeveel kWh stroom u heeft gekregen van uw leverancier en hoeveel stroom u zelf levert. Met een eigen priveacute;-energiecentrale lacht u om iedere black-out, die bij uw buren de huiskamer in het donker zet. Diederik Samsom is ook vóór decentrale stroom en vindt dat iedereen zelf energie moet kunnen opwekken om zelf te gebruiken of – onbelast . Te mooi om waar te zijn of een realistisch toekomstbeeld?


Als het aan Ferdinand Grapperhaus en Willem Kesteloo ligt het laatste. Met hun bedrijf PowerWindow . De BlueGEN wordt op uw gasaansluiting aange- sloten en wekt vervolgens stroom en warmte op uit groengas of aardgas. Stroom is daarbij het hoofd- product.


Nederland écht groener maken door energie te besparen en zelf op te wekken. Voordelige energie voor leden. Leden van coöperaties krijgen bij ENGIE voordelige energie.


Hierbij ondersteunen wij de Regeling Verlaagd Tarief . Vraag direct gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Met een kleine windmolen op je dak kun jij zelf stroom opwekken, net als met zonnepanelen. De electra motor kreeg eerst stroom van het stopkontakt en toen de stroom. Het leukste is om hier zelf mee te gaan experimenteren. Kan een blikje bewegen zonder dat je het aanraakt?


Houden ballonnen van water? Wil je zelf bliksem maken ? Heb jij al zonnepanelen op je dak? Woningen en bedrijven hebben steeds vaker hun eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts