maandag 13 april 2015

Brabantia mes

Dit mes heeft een smal, slank lemmet en is een echte allrounder in uw keuken - ideaal voor het schoonmaken, schillen en snijden van fruit en groente. Vele aanbiedingen bij bol. Ze zitten stevig vast in de gratis blok maar zijn er makkelijk uit te halen.


Dit schilmes is ideaal voor het. Een palette mes van hittebestendig nylon, speciaal ontworpen om schade aan de anti-aanbaklaag van pannen te voorkomen. Afgeronde vorm in veerkrachtige.

Ideaal voor schoonmaken, schillen en snijden van fruit. Een onmisbaar mes voor het bereiden van de dagelijkse kost. De handgreep heeft een ergonimisch . Een mesje nodig waarmee u heel fijn aardappelen, groente en fruit schilt en snijdt? Krasbestendig en roestwerend . Snijden en serveren gecombineerd in één keukenhulpje! Functionele, tijdloze vormgeving voor jarenlang zorgeloos gebruik.


Koop of Verkoop brabantia op Marktplaats. Het mes is gemaakt van ijsgehard High Carbon Molybdenum Vanadium Steel.

Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op . Het lemmet is van hoogwaardig, gehard staal. Koop uw Messen bij een specialist. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Universeel mes Met een kort, smal lemmet een. Waarom zou je de koekenpan beschadigen?


Gebruik deze palette van hittebestendig kunststof bij het bakken van pannenkoeken, flensjes of eieren. Mooi wonen begint bij Biano. Alles voor je huis verzameld onder één dak.


M² voorzien van een afdeling met allerhande kookgerief zoals potten, pannen, assortiment van messen en kleine attributen, daarnaast nog een. De serie omvat vijf onderdelen - een koksmes, broodmes, vleesmes, universeel mes en aanzetstaal - en heeft een garantie van jaar. Een scherp mes , een handige spatel of een stevige rasp zijn dan ook onmisbaar.


Shop 'm veilig en vertrouwd bij 5cc. Brabantia keukenmessen mat staal aanzetstaal kopen? Op zoek naar een opbergplek voor al je messen ? Door het eenvoudige ontwerp komt dit messenblok zowel in . Wij hanteren daarbij een.


Toevoegen aan winkelwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts