woensdag 25 april 2018

Wijnglazenrek hout

Ophang systeem voor wijnglazen Met behulp van dit rek kan je je wijnglazen ophangen,. Jouw flessen en glazen perfect gepresenteerd met dit wandrek hout ! Vergelijk Houten drinkglazen uit de nieuwste collectie en vind direct. Populaire items voor wijnglazen rek.


Je zocht naar: houten wijnglazen ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.

Enorm robuust hangend wijnrek van hout. Er is zelfs plaats voor de wijnglazen zelf én voor wijnflessen. Mooie eikenhouten wijnglas houder. Wijnglas Houder van Eikenhout. Geschikt voor wijnglazen.


Zowel voor wit als rode wijn glazen. Rek voor wijnglazen en koksmessen (glazenhouder en messenhouder)? Deze wijnglazen - en messenhouder is eenvoudig te maken van een plank hout.

Wijnrekken, Hout , kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op. Glazenrek gemaakt van industrieel wagonplanken hout in combinatie met mat zwarte spijkers. Ontdek onze nieuwe handgemaakte collectie direct online! Door de verschillende nerven . Atelier-reeks van het merk Luigi Bormioli met een inhoud van cl.


Mooi cd kastje in hout met glazen deurtjes. De wijnglazen kunnen nu hangen, maar je bent nog niet klaar. Zet een bovenfreesje op je accuboormachine en maak daarmee cirkels in de houten lat. Houten houder inclusief Spiegelau wijnglazen wit of rood €3(exclusief wijn). Voor een meerprijs kan uw logo in het hout gebrand worden!


Stoer houten wijnrek kun je flessen inzetten en onder wijnglazen aanhangen. Deze handige plank voor wijnglazen en flessen Glass Bar heeft onderaan de. De Wine Shelf is gemaakt van stevig gelakt hout en kan eenvoudig worden . Rondom het gebruik van wijnglazen bestaan tegenwoordig – als je het volgens de regels.


Die groenige kleur ontstond door het stoken van de ovens op hout. Naast dat de glazenhouders een flinke ruimtebesparing kunnen opleveren op het bar of aanrecht, ziet het er ook stijlvol uit om uw wijnglazen of andere glazen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts