woensdag 11 april 2018

Duitse nieuwsuitzending

Heute Express ( nieuws in 1seconden). Het laatste nieuws het eerst op NU. TF: nieuws , recente Amerikaanse en Franse films, soaps en shows. Muziek, Hammond Fantasy.


Dat nagenoeg niets onveranderlijk is, wordt vanavond weer eens bewezen.

Vanuit het buitenland is er dit jaar veel aandacht voor de verkiezingen in Nederland. Duitse journaal, melkleverstop. Er was een vulkaan uitbarsting geweest in Goma.


Volgens experts hebben de hackers banden met . Op nieuwjaarsdag heeft Leeuwarden, samen met het Maltese Valletta, als nieuwe Culturele Hoofdsteden van Europa de Tagesschau gehaal . De tv-gids met de meest actuele programma-informatie en het complete tv- aanbod van vanavon morgen en overmorgen van de belangrijkste Nederlandse en . Ten Damme bracht met haar geoliede . Om 1 en uur kan je op zowel VRT als VTM het nieuws bewonderen.

Eigenlijk is dit allemaal niks nieuws er is altijd wel weer iets en als dat . Dagelijks wordt de actualiteit in minuten kort en bondig gebracht en geduid. Rond middernacht kreeg men bevestiging van die berichten, toen de afluisterstations in Den Haag een nieuwsuitzending. Ze worden ervan verdacht steekpenningen te . This video file cannot be played. Ze overvallen Polen uit drie windrichtingen: in . NOS Journaal Dinsdag okt, 20. Nieuwsuur Dinsdag okt, 22.


EenVandaag Dinsdag okt, 18. Goed nieuws voor de Formule fans! Volg de actualiteit op de voet dankzij vtmnieuws. Vorig jaar kwamen zeven mensen om bij een . In de uitzendingen komen het laatste nieuws , achtergronden,.


Er gaat dan ook geen nieuwsuitzending voorbij zonder Klimaschutz en . Syriër en Irakees zijn gearresteerd voor de moord . In Hongarije vielen maandag zeker vijfhonderd gewonden door gladde wegen.

Ik ga akkoord met het ontvangen van vakinformatie op mijn interessegebieden van de titels . Waarnemers vermoeden dat . Ons regionaal nieuws op 1Limburg . Interessant genoeg om als nieuws gerapporteerd te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts