dinsdag 24 april 2018

Au bain marie smelten

Chocolade smelten in een pannetje. Half verbrand of met klontjes. Er is een veel handigere manier om dit te doen, namelijk au.


Hoe moet je nou iets au bain - marie smelten ? Wij laten je in dit artikel zien wat de au bain-marie techniek is en hoe je dit zelf kunt toepassen.

Zo kan chocolade gelijkmatig smelten. Doe hem in een hittebestendige kom en zet die op een pan . Op deze manier behoudt de chocola het beste. Je verwarmt het in een kom . Daar zijn de meningen over.


Au bain - marie chocolade smelten. Alhier zie je het bewijs dat je wél moet roeren. Doe de chocolade in een hittebestendige kom en zet deze op een pan met lichtjes kokend water.

Danna smelt chocolade au bain - marie , in de magnetron, maakt een ganache en werkt met een chocoglazuur. Bekijk nu welke chocolade smelt techniek het . In een warmwaterbad voor het laten smelten en opwarmen van chocolade en . Ontdek op welke manieren je chocolade kunt smelten en waar je op moet letten. Met au bain - marie kun je chocolade smelten zonder dat deze gaat brokkelen? Daardoor wordt het al te snel te heet, en dan is het niet bruikbaar meer. Wil je weten hoe je zelf chocolade moet smelten ? Je vindt hier drie methoden om chocola te smelten.


Zooz video: Een eenvoudige techniek om chocolade te laten smelten zonder dat hij aanbrandt. De klassieke manier om chocolade te smelten heet Au Bain - Marie. Dit betekent dat je de chocolade smelt met de stoom van kokend water.


Dit houdt in dat je de chocolade in kleine stukjes in een hittebestendige kom doet en boven een . Een techniek die je regelmatig bij het koken, maar ook bij het bakken, tegenkomt is au - bain - marie. We gebruiken het onder andere bij het smelten van . Zenker Smeltpan Au Bain Marie. Je plaatst dit pannetje in een andere pan . Hoe kun je chocolade smelten ?

Een restje chocolade met wat nieuwe callets au bain marie. Er moet dus melkchocolade gesmolten worden. Het is lang geleden uitgevonden om .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts