woensdag 18 april 2018

Azijn vlekken op natuursteen

Andere vlekken verdwijnen na enkele maanden maar aangezien dit om. Vond het wel raar dat die tegels nog meer kosten dan de echte natuursteen. Zuurvlek op arduinen werkblad posts sep. Vlek v reiningingsproduct op blauwe steen posts jun.


Hardnekkige vlekken uit composiet werkblad krijgen.

Vlekken op blauwe steen posts mrt. We krijgen veel vragen over het verwijderen van vlekken in natuursteen , zoals. In de badkamer hebben wij een zwarte natuursteen op zowel de vloer. Een vlek is zeer moeilijk te verwijderen uit Hardsteen, azijn laten intrekken. Bij maasief eiken past overigens ook prachtig natuursteen zoals . Er is fristi op een natuurstenen vloer gevallen waar nu de vlekken zichtbaar zijn.


Met veel water schoongemaakt, maar krijg het niet weg.

Natuursteen reinigen of het verwijderen van vlekken uit een natuurstenen vloer moet met de nodige omzichtigheid aangepakt worden. Het is zeer belangrijk er . Heb je net een prachtige natuurstenen vloeg gelegd en er komt een vlek op. En wat blijkt: ze zijn niet te verwijderen. Wees ook alert dat er geen druppeltje op je natuurstenen vloer valt.


Gebruik ook geen azijn of agressieve, schurende reinigingsmiddelen. Azijn heeft een te hoge PH-waarde voor natuursteen. Hoe houd je een vloer van natuursteen schoon? Dus moet je erg opletten voor vlekken.


Gebruik zeker geen producten met een te hoge pH-waarde ( bijvoorbeeld azijn ), want dat kan de vloer onherstelbaar beschadigen. Iemand enig idee hoe je vlekken uit witte natuursteen kan verwijderen? Azijn is een zuur product en daar krijg je vlekken van dat je nooit . Als een kalkreiniger in aanraking komt met natuursteen , verdund of onverdund treedt direct een reactie op waardoor er witte vlekken ontstaan. Laat een heel klein druppeltje azijn op het natuursteen vallen, begint het . Azijn en bleekmiddel zijn agressieve middelen en etsen of verbranden je steen.


Probeer dus om geen vlekken of krassen te maken in je natuursteen.

Vet, wijn, azijn of bloedvlekken , kalkaanslag… Geen paniek, er is een oplossing voor elk type vlek. Hieronder de veelvoorkomende vlekken. Nibo Stone natuursteen en keramiek geeft tips voor het schoonmaken en onderhouden van natuursteen - of keramische tuintegels. Niets vervelender dan vlekken op je mooie marmeren eettafel of.


Marmer raakt met name snel beschadigd door zure vloeistoffen zoals azijn , . En nooit meer met azijn op natuursteen. Impregnerende sealers kunnen vlekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts