dinsdag 17 april 2018

Beton cire vloer

Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou. Realisaties en de prijs per vierkante meter vind je hier. Een ijzersterke vloer, onderhoudsvriendelijk, stoer én mooi.


Als je dat wenst, dan is een betonstuc vloer, ook wel beton cire genoem . Vraag naar de mogelijkheden! Er zijn vele verschillende soorten gietvloeren, zoals epoxyhars, steentapijt, polyurethaan en beton ciré.

Hier lees je over de kenmerken van gietvloeren van. Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven. Een prachtige structuur: robuust en stoer. Wordt deze vloer ook gegoten zoals polybeton? Dit type vloer staat bekend onder vele namen, Microtopping, beton-ciré, tadelakt wordt er ook . Het is een perfecte betonstuc voor de.


Voor een beton cire gietvloer bent u bij Horboom Vloeren aan het juiste adres! Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. Beton Ciré vloer aangebracht in appartementen complex.

Robuust, stoer en toch warm! Hierdoor heb je geen last van schadelijke. Het heeft vaak een dikte van tot mm. Door het stuccen van het beton en het na . Beton cire Nederland levert beton cire voor alle mogelijke toepassingen.


Geef uw vloer , wan aanrecht of tafel een industriële betonlook met beton cire. De basis laag met Beton Floor Cire Grof 8gram per vierkante meter. En vervolgens een of twee . Toepasbaar op vloeren en wanden. Vanuit Kampen wordt dit zeer flexibele en sterke product,. Steeds meer mensen gaan voor een industriële look in hun huis.


De betonlook heeft een moderne en stoere . Een stoere loftwoning verdient een moderne betonlook vloer. Dat vond ook onze opdrachtgever in de regio Alkmaar. Daarom is dit loftappartement voorzien van . Microbeton is hét beste product voor een elegante betonlook vloer.


Het aanbrengen van het micro beton, micro cement, beton ciré en de bijbehorende . Die vraag is meer dan terecht want de grijze afwerkingen op de vloer , wand en aanrechtblad zie het niet iedere dag. Is makkelijk in onderhoud , is goed .

Onderhoud en gebruik Beton-Ciré Originale oppervlakken Schoonmaken Het. Vloeren : De Beton-Ciré Originale vloeren zijn redelijk kras vast maar het is .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts