vrijdag 28 april 2017

Voorraadpot met deksel

Deze glazen voorraadpot met deksel is zeer functioneel. De houten deksel sluit goed af . Xenos heeft een uitgebreid assortiment voorraadpotten en bewaarpotten. Bewaar rijst of pasta in deze hippe voorraadpot met deksel.


Voor iedereen een voordeel.

Orde op zaken met voorraadpotten , glazen potjes met deksel en voorraadbussen. Blokker heeft een ruime keuze aan voorraadpotten. Om allerlei etenswaren goed afgesloten te bewaren.


Glazen voorraadpot met deksel en tekst. Diameter x hoogte cm. Op zoek naar een mooie Clayre en Eef voorraadpot?


Deze losse deksel past op de grote voorraadpot vierkant cookies van Even Bijkletsen. Past goed in de woontrend van nu, waarin je veel .

Het ontwerp van deze voorraadpot leent zich uitstekend voor het bewaren van koekjes, granola of pasta. Het deksel sluit de pot goed af zodat je je geen zorgen. Laat je bestelling thuisbezorgen of haal hem gratis op in een HEMA-winkel. Een deksel is een object, bedoeld om een hol voorwerp (bijvoorbeeld een put, vat of ton, voorraadpot of een kook- of braadpan) af te sluiten. Voorraadpot met oor en deksel , beschilderd in licht- en donkerbruin, anonymous, c. Beschikbaarheid: In voorraad.


Boerenbont Deksel Voorraadpot Classic. De monding is het gedeelte waar de deksel op de glazen pot wordt gedraaid. Een pot met twist-off sluiting opent u door de deksel een kwartslag te draaien. Let op: dit product is niet het complete originele product, maar een . AH Voorraadpot glas 5ml.


Doordat de voorraadpot transparant is, is de inhoud altijd zichtbaar. Deksel voorraad pot classic. Met zilverkleurige deksel.


De Le Creuset voorraadpot is gemaakt uit Deep Teal - blauwgroen - aardewerk en is voorzien van een houten deksel. Alie Kruse Kolk Landleven Voorraadpot Deksel.

POT CLUB VOORRAADPOT MET DEKSEL 28L SM LUMINARC ( voorraaddozen). Deze voorraadpot is gemaakt van glas. De voorraadpot heeft een diameter van . Merk: Madam StoltzAfmeting diameter 7cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts