woensdag 12 april 2017

Ferplast hamsterkooi duna fun

Flexibele hamsterkooi met toebehoren en dubbele vloerconstructie. Binnen vindt je alle benodigde faciliteiten die zorgen voor een comfortabele leefomgeving . Complete dwerghamsterkooi. Kooi met loopbuizen, huisje, x loopra drink en loopbal ferplast hamsterkooi duna fun.


Zo goed als nieuw Ophalen.

Zeer vergelijkbaar in constructie met Duna Fun Large, maar veel kleiner, Duna Fun is een . Een ruime geweldige hamsterkooi. Duna fun combineert alles wat een kleine hamster of mu. Deze prachtige kooi is vergelijkbaar met een Ferplast Duna Fun , maar dan net iets groter. Uw hamster zal zich meteen thuis voelen in deze geweldige ruime . Bekijk ons ruime assortiment!


Verschillende merken zoals Ferplast en meer.

De kooi is verdeeld in drie lagen zodat je . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Ik krijg binnenkort mijn nieuwe hamsterkooi voor Snoopy, een Ferplast Duna Fun. Ik wil hier op zijn tijd nog uitbreidingen voor kopen. Onderdelen voor de Ferplast Duna Fun.


Dankzij de speelplaats, voerplaats en slaapruimte heeft uw knaagdier een verblijf om zich . Ferplast hamsterkooi mini duna fun wordt zonder extra kosten tegen een scherpe prijs bij u afgeleverd. Vrolijk gekleurde hamster kooi met de benodigde speelattributen aan boord. Met apart slaapniveau waar een huisje op staat. Te koop een in goede staat hamsterkooi van het merk ferplast. Deze hamsterkooi is gemaakt van plastic, heeft een doorzichtig dak en is heeft alle gemakken voor een hamster: een voeder voor bijvoorbeeld hooi, een plastic.


Ruime, complete hamsterkooi met veel speelaccessoires. Deze Ferplast Duna Fun is een waar paleis voor hamsters, met zijn drie verdiepingen, trappetjes en buizen geeft deze. De ferplast Gym is bedoeld voor uitbreiden van uw hamsterkooi.


Hamsterkooi Duna FUN Large met verdiepingen voor hamsters en andere. Deze Gym past alleen op ferplast hamsterkooien.

De Ferplast Mini Duna Fun is een leuke hamsterkooi met etages die met elkaar verbonden zijn door middel van trappetjes. De Duna Fun Large is een grote speelplaats voor uw hamster of muis. In het verblijf zit alles wat uw kleine knager nodig heeft om zich te vermaken. Iedere verdieping heeft zijn eigen inrichting.


Dieren en keer bekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts