donderdag 6 april 2017

Kraan dichtdraaien engels

Verenigde Staten kunnen dat, omdat zij de geldkraan kunnen dichtdraaien. Terwijl sommigen de kraan maar moeten opendraaien, moeten anderen 20km afleggen om een waterput te. Zoek woord dichtdraaien heeft eén resultaat. Voor het openen en dichtdraaien , vast of losdraaien van een dopje, dekseltje, schroefje of kraan.


DROL geeft de richting die je moet draaien. Als je de kraan dichtdraait , gebeurt het omgekeerde: het leertje wordt op de zitting.

Ik kantel mijn hoofd naar achteren. Benjamins handen strijken het water minutenlang over mijn oren en langs mijn nek totdat hij eindelijk de kranen dichtdraait. Met een radiatorkraan (of radiatorknop) wordt de aanvoer van het opgewarmde water van de centrale verwarming naar een radiator geregeld. Maar er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel soorten keukenkranen op de markt gekomen. Als je die dichtdraait hoef je de hoofdkraan niet te sluiten.


U kent het vast wel: een flinke knal in het waterleidingwerk bij het plotseling dichtdraaien van een kraan. Dit verschijnsel – waterslag (of water hammer in het Engels ) – doet zich niet altijd voor, de ene kraan is er gevoeliger . Hij wordt automatisch langer in enkele seconden dankzij de waterdruk. Wanneer je klaar bent en de kraan dichtdraait , wordt hij langzaam kleiner en kleiner tot .

TS-Binnenlucht Temperatuurmeter Digitale Weerstation DCFRCC Thermometer RH Barometrische Druk Met Draadloze Sensor. Overhoor jezelf in het Engels , Frans,. Start studying Engels woordjes K3. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards,.


Of het moet Engels schroefdraad zijn, of de fan van een ventilator. En ik denk dat ze hier op tweakers best wel in staat zijn om engels te lezen. Alle kranen dichtdraaien die bijdragen aan ontwikkelingen buiten de USA. Het punt met liefde is dat je die niet net zoals een kraan kunt dichtdraaien. Hoe kan het dat je Engels spreekt, jongeman?


Welke verkeerd gevormde kontgat heeft de warm waterkraan laten dichtdraaien ? Niet uit de kraan , maar via ons eten, kleren en producten. We noemen dit ( indirecte) waterverbuik - met een Engels woord - de 'water footprint', de water- voetafdruk. Je kunt de kraan dichtdraaien bij het tanden poetsen.


Nederlands - Engels op Glosbe,. Vreeman pleit opnieuw voor dichtdraaien gaskraan. NOS te zeggen dat de gaskraan verder dicht moet. Zo ruiken we onraad en kunnen we, net als bij een gaslek, op tijd de (data) kraan dichtdraaien.


Dat is gemakkelijk en voor de hand liggend maar als Israël de kraan dichtdraait dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts