vrijdag 14 april 2017

Schuur te koop limburg

Een unieke Haspengouwse vakwerkschuur te koop. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht schuur limburg , met prijzen vanaf € 125. Op deze pagina worden de te koop staande woonboerderij aangeboden. Het grootste aanbod voor een hoeve in Limburg (verkoop) vind je op Immoweb.


Magazijn Atelieren te koop in Limburg. Deze panden zouden perfect met uw wensen moeten overeenkomen.

Vind hier alle bedrijfsvastgoed te koop in provincie Limburg. Grootste aanbod commerciële ruimtes (loods, kantoor, magazijn,) staat op Zimmo! Bekijk alle woonboerderijen te koop in Provincie Limburg op funda.


WOONBOERDERIJ OP ZICHTLOCATIE MET RUIME SCHUUR VAN 2M² EN . Huis te koop : Napoleonsbaan Zuid 4 Baarlo (provincie Limburg ). Met eerlijke informatie over. Een aparte schuur geeft de klusser alle ruimte! Bekijk bij Marcant Wonen alle huizen die te koop en te huur staan in Limburg.

Wijnstraat koopwoning in Simpelvel Limburg - Huislijn. De aangrenzende woning van de verkoper is desgewenst eveneens te koop. Beschikbare bedrijfsruimte te huur in Limburg : prakrijkruimte en klinieken te huur op een van Nederlands grootste portaal voor bedrijfsruimte te huur. Huizen en Kamers Huizen te koop Regio: Limburg Aantal kamers: kamers of. Eiland Loods Met Grond in . Woning is opgeslagenBewaar deze woning.


Woonhuis te koop : Vraagprijs € 525. Bekijk bij VH Vastgoed alle 1bedrijfspanden die te koop en te huur staan in Limburg. Omschrijving Te koop : Karakteristieke, rietgedekte woonboerderij met garage en schuur gelegen midden in het nationaal bekende natuurpark De Wee. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht schuur limburg , met prijzen vanaf € 149.


Wilt u een huis kopen in Limburg , de Kempen of Vlaams Brabant? Bekijk bij Uiting Makelaars alle huizen die te koop en te huur staan in Limburg. Overpelt ( Limburg (Belgie)).


TE KOOP Gevraagd Opslag, Stalling, Bedrijfshal, Hobby, Loods, Schuur of Werk Ruimte In de omge. Toegang tot het grootste aanbod woonboerderijen in elke plaats .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts