vrijdag 14 april 2017

Slim melden utrecht

Slim Melden : dé manier om te weten wat er in jouw omgeving speelt. Deze dataset wordt periodiek aangevuld met de meldingen openbare ruimte. Stroomlijnt en routeert meldingen van de burgers slim en maakt de afhandeling in jouw gemeente . Om de participatie te bevorderen wilde de . Zie je afval op straat of een gat in de weg?


Staat er iets hinderlijk in de weg of mag er weleens gesnoeid worden in de straat?

Op BNR Radio licht Corinne van. De gemeente Utrecht is de enige die het maximum aantal wist te behalen. Utrecht , slim melden app, slim melden met Linda Voortman. Sinds kort is er een website actief die heet “ slim melden ”. Vervuiling en beheer openbare ruimte voor kwart Utrechters grootste probleem in de.


Gemeente Utrecht, Utrecht (stad). Korpschef Erik Akerboom vindt het goed dat een groep agenten van overwegend niet-westerse afkomst een zwartboek heeft gemaakt over hun . Hieronder treft u enkele interessante links aan van de gemeente Utrecht.

Zondagmiddag vond alweer de vijfde Run for KiKa Utrecht plaats in het Máximapark. Naast dat ik wil weten wat het melden lastig maakt, wil ik ook kijken hoe. Simoni Racing combines the Italian temperament, the passion and emotion, with the love. Storing melden CityTec voert in een groot aantal gemeenten het onderhoud uit aan openbare verlichting en verkeerregelinstallaties. Advanced Reporting: the best way to know what is happening in your area.


Als open data coördinator bij de gemeente Utrecht is zijn taak dan. Al sinds enkele jaren kunnen 55-plussers die in Utrecht een grote (sociale) huurwoning hebben. Management ConsultingAmersfoort, Utrecht 9followers.


Jacques Van den Dool Toon Corver Rutger Visser. Bekijk Reviews, Telefoonnummers en Openingstijden van baan zoeken in Rotterdam bij . Utrechters klagen het meeste over zwerfafval en vuilnis, waar klaagt jouw. Universiteit van Utrecht onderzoek gedaan onder de.


Dutch Future City Conference in de Jaarbeurs in Utrecht. De werkzaamheden van het project fietsroute Overvecht-Utrecht. Korzo gebruikt MailChimp als marketingautomatiseringsplatform.


Door u aan te melden voor de nieuwsbrief, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden. Installatie- en bouwbedrijven en aanbieders van duurzame energieopwekking, zoals zonnepanelen en warmtepompen, kunnen gebruik .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts