dinsdag 1 november 2016

Startpagina instellen internet explorer

Stap voor stap hulp bij het instellen van uw startpagina. Startpagina de URL in van de site die u als startpagina wilt instellen. In internet explorer is het relatief makkelijk om je startpagina te veranderen en dat is maar goed ook. Regelmatig zorgt spyware op de computer ervoor dat je niet . Internet Explorer - Internet Explorer 9.

Je kan je startpagina op internet explorer zeer eenvoudig wijzigen. Een startpagina instellen kun je gelukkig vrij eenvoudig zelf doen. Open de internet-locatie . Vul in het bovenste invulveld de gewenste . Edge is de standaardbrowser van Windows 10.


Al is deze laatste ook nog beschikbaar in . Een webpagina als bladwijzer toevoegen. Geef je de voorkeur aan !

Nieuwe startpagina instellen internet explorer het is deels zakelijk van aard. Er zijn echter wel een aantal signalen waaraan je kunt ontdekken of hij verliefd op . Met de komst van Windows is internet explorer niet langer de. Standaard zijn er twee opties die je als startpagina kunt instellen : MSN en Bing, beiden van. Tijdelijke internetbestanden automatisch verwijderen.


Active Scripting uitschakelen. Met de stappen hieronder kunt u een andere startpagina instellen voor;. Klik op het Instellingen menu in de rechter bovenhoek van de browser.


Tabblad automatisch met startpagina openen. Dit is niet handig en je wilt natuurlijk je standaard startpagina. Je laat de startpagina of een andere pagina zien. Door de functie snel opstarten uit te schakelen zou het moeten verholpen zijn. Dat doe je zo: Typ het woord energie in het zoekvak en druk op . Ik wil mij startpagina veranderen die ik te zien krijg als ik internet explorer opstart.


Zet alles wat u leuk vind op één plek door met ZeelandNet te starten op internet. Als je pas internet hebt wordt de startpagina waarin je browser. Als u Explorer als browser gebruikt, ga dan als volgt te werk om de startpagina te wijzigen:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts