zondag 20 november 2016

Ikea levering en montage

De meeste van onze producten zijn plat verpakt en zo ontworpen dat ze makkelijk in je wagen passen. Als je toch liever je aankoop thuis laat leveren , kan je . Bekijk onze handige services die je helpen bij je aankoop, het transport en de montage. Jij kiest of je iets zelf doet, of het IKEA laat doen.


PostNL met daarin de 3S-code van je bestelling.

Deze kun je invullen op de website van Post NL om een specifieker tijdslot van levering te ontvangen. Geen tijd of zin om de meubels zelf te monteren ? Tegen een vergoeding kan je het ook laten doen. IKEA kan je in contact brengen met een montagebedrijf.


Je maakt bij een verkoopmedewerker in de winkel een afspraak voor de levering en montage van de meubelen die je bestelt. Met je bestelbon ga je naar de . Bezorging per vrachtwagen. Levering Pictogram of a man and a pencil.

Als je bestelling aan de volgende voorwaarden voldoet, kan de levering per pakket. Deze kosten zijn inclusief een levering op etage en een bezorging door twee man sterk. Waar kan ik een handleiding voor de montage vinden? Hierbij wil ik een klacht melden over IKEA : na min. Deze voorwaarden worden gebruikt door IKEA B. Om montage hadden we niet gevraagd.


Ook stond de leverdatum dagen later dan . Ikea die we tevens grotendeels lieten monteren. Een bedbank en een kast monteren. Klacht ingediend bij ikea , kreeg na weken (!) een brief: u heeft de montage niet.


Sloop en voorwerk gingen goe maar levering kwam dag te laat, . Montage van al uw Ikea producten. Bestelling geplaatst via website IKEA , levering voorzien op september. Mijn vriendin en ik zitten eraan te denken om een Ikea keuken te kopen.


Hoeveel kost de montage ongeveer t. Jan zei een betere keuken te kunnen leveren voor hetzelfde geld. Verder was de montage service via IKEA mij te duur dus naar Lelystad gereden en samen met .

Wij hebben beslist welke ikea -keuken we willen plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts