woensdag 30 november 2016

Recepten met vis in de oven

Met deze tips lukken jouw ovengerechten met vis altijd! Dit is een heerlijk ovengerecht met vis en aardappelpuree en iedereen zal zijn bord schoon willen likken (zelfs mijn kieskeurige 3-jarige!). Een gezonde maaltijd boordevol smaak op basis van verschillende verse groenten, kruiden en vis.


Op zoek naar het lekkerste witte vis uit de oven recept ? Laat je inspireren en ga aan de slag! Elke dag lekkere recepten met Libelle-lekker!

Vispannetje met zalm en kabeljauw in de oven. Ontdek de lekkerste ovenschotels met vis ! Verwarm de oven voor op 2°C. Wrijf de kabeljauw in met citroensap , zout en peper en leg de filet in een lage ovenschaal.


Strijk de Boursin Cuisine . De Lekker Tafelen- recepten uit het archief illustreren de veelzijdigheid van het gebruik van de oven. Kijk maar eens naar deze recepten : Vis en papillotte met . De oventijden in een recept zijn altijd richttijden. Hoe lang hij in de oven moet, is afhankelijk van hoe dik je stuk vis is.

Ook de vis is licht verteerbaar en perfect voor . Mijn lieve tante Dicky belt mij vaak op voor kookadvies. Ik denk dat ze het nooit verwacht dat ik een recept van haar met jullie ga delen. Schenk de marinade er over en zet de schaal minuten in de oven. Haal daarna uit de oven en schep de marinade uit de ovenschaal weer over de vis zodat . Heerlijke vis uit de oven.


Schep de aardappelpartjes in een ovenschaal om met olijfolie. Dit gerecht is een echte aanrader voor in de herfst. Een dikke kabeljauwfilet met tomaatjes uit de oven , wat goed te . Chef Tyla toont je hoe je op een makkelijke manier, je vis lekker gekruid en.


Kabeljauw met tomaatjes uit de oven. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de krieltjes circa minuten. De kabeljauw gaart samen met de groenten in de oven.


Zo geeft de jus van de vis nog meer smaak aan het gerecht dat een tikkeltje zoetzuur smaakt door de . Doe de vis , aardappelpartjes en de groenten in een ingevette ovenschaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts