woensdag 16 november 2016

Pomeriaan trimsalon

Onze trimsalon is gespecialiseerd in verschillende soorten vachten. De Pomeranian is een compact, actief ras. Ze zijn intelligent, zeer trouw aan hun familie, liefdevol, staan te popelen om te behagen, zijn . Uw trimsalon van Zoetermeer - Elke hond van groot tot klein is welkom - Voor een vakkundige vachtbehandeling van uw hond - Gespecialiseerd in onder . In onderstaande tabellen staan de meest voorkomende rassen.

Mocht het ras dat u zoekt er niet bij staan, kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave . Drecht wordt uw hon kat of konijn behandeld door een gediplomeerd trimster. In de trimsalon zijn alle honden welkom. Soms kan het trimmen langer duren dan verwacht, geen probleem want dan wordt uw hond uitgelaten.


Fnidsen 60A Alkmaar ( binnenstad ). U bent bij mij aan het juiste adres om uw hon kat, konijn of cavia te laten plukken, knippen, . Hondentrimsalon Sandra Janssen te Nijmegen.

Wij zijn gespecialiseerd in het trimmen van alle soorten hondenrassen voor een betaalbare prijs. Kwaliteit en het welzijn van de hond hebben de hoogste prioriteit. Voor een professionele en liefdevolle behandeling op maat voor uw trouwe viervoeter bent u aan het. Momenteel is het niet mogelijk een . Trimsalon Francis, Utrecht (stad).


Pomeriaan Gipsy genoot van zijn trimbeurtje! Dat je trimster dat zegt, verbaasd me ten zeerstje, . Voor uw lievelingshuisdier hond of poes hebben wij een compleet modern ingerichte salon met de. Vachtverzorging kan veel tijd in beslag nemen.


Zeker als je een hond met krullen hebt, zoals een Labradoodle of Waterhond. Bij een trimsalon kun je naast een . Fotocollage getrimde honden in trimsalon. Elke hond kan terecht bij de trimsalon soms om er een volledig model in te laten knippen en andere brengen hun hond om hem enkel te laten . Trimtechniek, Wassen, Borstelen,verhaar . Ik ben in het bezit van een erkend . Laat het knippen de eerste keer voordoen bij de dierenarts of de trimsalon.

De ogen van de Pomeranian moeten dagelijks . Honden trimsalon Puppylook is een kleine eigenwijze trimsalon in Den Haag. Neem contact met ons op voor vragen, opmerkingen of een afspraak. Hoe wordt de prijs bepaald?


Het prijskaartje hangt af van de tijd die wordt besteed aan uw hond. Hoe lang een hondentrimmer bezig is met een hond hangt af . Wij richten ons volledig op het welzijn van uw hond. Welkom bij de honden trimsalon van Eindhoven e. Wilt u uw hond laten trimmen, maak dan snel een afspraak of bezoek onze website!


Gediplomeer Groot, klein dik of dun. Knippen of plukken, ik houd van mijn werk, specialisatie, Spaniël, Setter, Retriever, Engelse. Jack Russel kort haar, € 3-.


Keeshond mini ( pomeriaan ), € 3-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts