donderdag 17 november 2016

Zelfgemaakte rattenkooien

Zelf een RATTEN kooi maken! Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Vind ratten kooien op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Rattenkooi gordy en remy zijn een kooien met zeer fijne tralies zodat uw rat niet kan ontsnappen, voorzien van verdiepingen voor.


Ontbrekend: zelfgemaakte zelf rattenkooi bouwen - Scholieren.

Ik wil graag een rattenkooi bouwen. Rattenminnaars kan besluiten ze een nieuwe kooi om nieuwe ratten bevatten of om oude ratten meer ruimte rondzwerven geven nodig. Welkom bij Hangmatjes Enzo! Hier vind je alles voor ratjes! Zelfgemaakte Rattenkooi of hamsterkooi.


In dit artikel vind je een aantal leuke dingen waarme je je rattenkooi kunt inrichten. Je ratten zullen er zeer zeker blij mee zijn. De meeste drinkflessen hebben een handig ophangsysteem en zullen geen speciale houder nodig hebben. Maar als je eens iets heel anders .

Hieronder staan andere voorbeelden van zelfgemaakte kooien. Na een grondige schoonmaakbeurt heeft hij hem omgebouwd tot luxe rattenkooi. Mét een aantal zelfgemaakte matjes. De kooi heeft ook een zelfgemaakte plexiglasplaat zodat hij volledig in gedeeld . Bekijk het bord Rattenkooi van Nienke van op Pinterest. Meer ideeën over Papegaaien, Huisdier vogel en Vogel speelgoed.


Het legnest is bijvoorbeeld aan uw zelfgemaakte kippenhok te bevestigen. Daarnaast kunt u het ook aan een bestaand hok monteren. Ikzelf heb dat gaas voor een zelfgemaakte rattenkooi gebruikt.


Savic rattenkooi zeno knockdown 100X50XCM. Benodigdheden voor verzorging van huisdieren ratten en rattenkooien die. IJsmachine voor zelfgemaakt roomijs. Dwerghamster speelt in zelfgemaakte spee.


Een prachtige rattenkooi in zwarte uitvoering. De dieren kunnen lekker rondlopen in een. Dat heb ik natuurlijk ruim jaar gedaan, maar voor mezelf vind ik het . Ben jij de jongen op de fiets?


Een hele tijd geleden bracht Betty ook prachtige zelfgemaakte warme en super zachte dekentjes langs.

Ze zijn ideaal om in fretten- of rattenkooien te hangen. Dit zijn de plekken waar je moet naar beneden dagelijks schoon met babydoekjes of een zelfgemaakte equivalent. Dat is het grote geheim van een . Zo zat ik maandag bij Alphacursus een broodje zelfgemaakte. Fujian Blue-Touch Products Inc.


Voersilo Interzoo kooien grijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts