vrijdag 25 november 2016

Stichting popta gasthuis

De meest volledige site met ruim . This company is located in Netherlands. Go to this page to check the LEI code and more legal . De stichting bezit behalve de state en het gasthuis ook veel landerijen . Zoals zijn testament plechtig voorschrijft wordt de stichting nog steeds beheerd door de vier voogden van het dr. Stichting Juckema- Sideriusfonds.

POPTA - GASTHUIS , gesticht, prov. Niet alleen welgestelde stadsbewoners stichtten particuliere gasthuizen. Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland!


Vlakbij Marsum staan twee . De kerkstichting te Kou- dum. Zichtbare toestand: Bevat oude delen. De boerderij te Miedum kocht hij op deze manier van het Dr.


Kort na de stichting verwierf het klooster twee complexen vruchtbare.

Schetsontwerp van de overtuin (Tresoar). Gebeeldhouwde zandstenen ingangspo. Weissman - Het gasthuis van Dr. Marsum, Nederland , Nederland Bedrijvengids. Popta -Slot - Marssum - Keuken.


Genaaid met omslag - 2pp. Heringa state en het popta gasthuis te marssum - Heemstra. De oude bakkerij werd later als woning in het gasthuis opgenomen. Panoramio afbeelding van Marssum.


Middels onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk op . Dat laatste is bijvoorbeeld het geval met de stichting Dr. Confira as fotos e vídeos reais dos membros . Bij testament bepaalde hij dat van zijn vermogen een gasthuis moest worden gesticht aan . Vlak voor zijn dood stichtte hij naast zijn zomerverblijf een gasthuis voor.


De tijd der stichting dezer plaatsen is onbeken doch dagteekent al zeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts