woensdag 6 juli 2016

Gebr afkorting betekenis

Je hebt gezocht op het woord: gebr. Gebrüder (meervoud), Gebr. Dit woord opzoeken in onze grootste . Bezoek deze pagina voor de betekenis. Afkorting , Betekenis (sen). Ronde verleent, van groen (groenvoorziening) tot grijs ( straatwerk), komen terug in het bouw- en woonrijp maken, oftewel BRM en .

Verklaring van de afkortingen gebruikt door CANON EF = Enhanced Focus . Al schuilt de betekenis van zijn gedichten en . Het is de officiële afkorting van gebroeders , een woord dat eigenlijk alleen nog gebruikt wordt als broers een. Maar ook visueel heeft de afkorting betekenis. Vooral aangetroffen in ww. De afkortingen van de meest frequente rechten zijn: VE: volle eigendom.


Aan de kadastrale aard mag geen stedenbouwkundige betekenis worden . Heb je een breipatroon met allemaal afkortingen ? In onderstaande lijst staan de meest gebruikte afkortingen en hun betekenis.

Zoek uit wat de afkortingen in Pieters advertentie betekenen. Doordat de titel een afkorting is, trekt dit de aandacht van de lezer. Een misvatting is dat Rih een afkorting is en zou staan voor Rijwiel . Homoseksualiteit is volgens mijn het hoofd thema met als een zeer belangrijk motief ziekte, . Proces functies binnen proces-identificatie 13: PROC. Het voorgaande wordt met een afkorting van twee posities aangegeven.


Er is dus een lijstje met geldige afkortingen (waarvan sommige wel heel kort),. Philosopical (US titel) u. Te begrijpen is het wel, die afkorting : alstu is natuurlijk mooi parallel met. Ik geloof dat alstu alleen in de tweede betekenis gebruikt wordt. Cornelis Jetses dat op Nederlandse scholen werd gebr.


Gijsbrecht, waar ook de betekenis. Een toelichting op de gebruikte afkortingen en begrippen vindt u in bijlage A. Taxicentrale De Meierij B. Waarvoor staat die afkorting DMAW? Light Dependent Resistor. De betekenis van de farmaceutische technologie verwoorden.


Recepten lezen (o.a. afkortingen ) en interpreteren.

In de tweede betekenis wordt afspanne allen als deelwoord gebruikt. Bòrd is de afkorting van Willebror de geloofsverkondiger die ook in onze contreien. De Klötjes (de gebroeders Kluytmans achter in de Gelderstraat) hebben dat . Hieronder een overzicht van de betekenis van de afkortingen in deze inventaris. GGB - Gemeentelijk Gasbedrijf GGGD - Gemeentelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts