maandag 18 juli 2016

Betonlook stucwerk zelf doen

Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven. Al wilt u betonstuc op de muur of vloer in de badkamer aanbrengen, dan kunt u er voor kiezen om dit zelf te doen of om dit uit te besteden aan een specialist. Ben je zelf minder handig?


Beton look badkamer zelf doen. Dan kun je beton stucwerk ook zelf aanbrengen want het is eigenlijk precies .

Het betonstuc in de badkamer van ons gastenverblijf wilden we graag laten doen door een vakman. We hadden al zoveel zelf gedaan. Wilt u betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels? Dan bent u ook nieuwsgierig naar de mprijs?


Lees hier alle informatie. Je kunt zelf woonbeton verwerken én aanbrengen en gratis advies krijgen. Woordje vooraf: beton cire is doorontwikkeld en het nieuwe product heet microbeton.


In deze aflevering zie je hoe je een muur in betonlook kunt maken.

Aanbrengen betonlook met betonstuc. Na droging van de primerlaag, kan. Op alle soorten ondergrond: beton , tegels, pleister en stucwerk , gasbeton , kunststoffen, hout en zelfs metaal. U kunt zelf uw beton stuc aanbrengen in uw badkamer, keuken of uw toilet, zowel.


Toldijk (nabij Zutphen, Gelderland) om inspiratie op te doen. Zelf doen : je zou kunnen overwegen betonlook stucwerk zelf aan te brengen en . Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder. Bestaat je ondergrond uit beton , gipsplaten of geverfd metselwerk, oud pleisterwerk of sier-of spuitwerk: . Het aanbrengen van de Decochip gietvloer betonlook of betonlook coating voor de badkamer is prima zelf te doen. Het is een eenvoudige klus die zelfs geen . Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het vinden van een voordelige. Dankzij de coating is betonstuc zelfs geschikt als aanrechtblad in de keuken.


Door de slijt-, watervaste en hygiënische eigenschappen is het zelfs te. Door alvast wat voorwerk te doen kan de stukadoor direct met het project . Er worden meerdere lagen betonstuc naadloos aangebracht en deze worden vervolgens. U kiest de kleur, wij doen de rest.

Wil je de muren in jouw keuken een mooie betonnen uitstraling geven? Dan is betonstuc een goede oplossing. Tieleman Keukens zet de voors en tegens . Voor een prachtige industriële uitstraling van muren is de betonlook een prachtige optie.


Deze look is zelfs toepasbaar voor het aanrecht of de badkamer. Door offertes te vergelijken, houd je zicht op de kosten en beslis je zelf met welke stukadoor je in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts