dinsdag 5 juli 2016

Fabriekslampen polen

Lampen zijn nooit het magazijn uit geweest. De fabriekslampen zijn origineel in goed . Koop of Verkoop fabriekslampen industriele lampen op Marktplaats. Vind fabriekslamp op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Deze stoere oude fabriekslampen komen rechtstreeks uit een oude poolse fabriek!

Poolse fabriekslamp met glasplaat en metalen raster. De lamp is voor een groot gedeelte gemaakt van aluminium. Onze fabriekslampen zijn originele lampen uit voornamelijk Polen en Tsjechië.


De lampen zijn verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren, zodat we voor iedere. Industriële Poolse XXL fabrieks Bulley. Vakkundig gerestaureerde fabriekslampen , Bestel direct in de webshop. Fabriekslampen en industriële verlichting.


Deze stoere, industrile kledingrekken zijn afkomstig uit Polen waar ze werden. Deze vintage Bauhaus lampen hebben jarenlang in een fabriek in Polen gehangen voordat ze bij ons terechtkwamen en zijn nu klaar voor een tweede leven!

Alle lampen zijn gerestaureer voorzien van nieuwe bedrading en met nieuwe E27 . Dit product is uitverkocht! Grote metalen fabrieks hanglamp met dik glazen kap en gaas. Stoere robuuste poolse zwarte fabriekslamp industriele lamp. Grote zware fabriekslamp , hamerslag zwart gespoten voorzien van geribbeld glas en rooster.


Andere suggesties… Kooilamp gestraald. Stoer, degelijk, functioneel en altijd opvallend. Wist je dat Polen een van de grootste meubelfabrikanten en. Deze keer naar onze vriend Lucasz in Novy Sacz, Polen. Oude industriele lampen 65cm hoog 45cm diameter komen uit polen zijn nog met.


En nu is het dus de beurt aan fabriekslampen , of aan het soort lampen. Omstreden film over losgeslagen priesters trekt volle zalen in Polen. Prachtige industriële fabriekslampen uit een fabriek in polen uit de jaren 70.


De hoogte van de lamp is 71cm. Staat geweldig boven de eettafel, in het cafe of op kantoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts