maandag 18 juli 2016

Gezinsslapen ikea

Er zijn tal van bedden, maar je goed voelen als je opstaat, begint met het vinden van het juiste bed. Ze gebruikte twee halfhoogslapers van woonwarenhuis Ikea en verbond die. Met het hele gezin in één bed slapen: het lijkt steeds populairder te worden.


Ook de Zweedse winkelketen Ikea sprong eerder dit jaar op. De ouders van het gezin zeggen dat ze het bed via IKEA hebben aangeschaft en willen er hun kinderen mee laten wennen om dicht bij elkaar . Voor sommigen doodgewoon, gezinsslapen.

Paps, mams en kroost in één groot bed. Slaap jij met je gezin in één bed? Vind je het gezellig of praktisch? Of doe je juist geen oog dicht met een kind in bed?


Uit recent onderzoek van IKEA blijkt dat . IKEA komt zelfs met bedden waar het hele gezin in past. Onverstandig op de langere termijn, of juist . Wij zijn zeker benieuwd hoe IKEA op deze trend gaat inspringen dat wordt dus de nieuwe catalogus in de gaten.

De jongste IKEA -catalogus zorgt voor controverse. Wij beweren hiermee niet dat er een trend als gezinsslapen is ingezet en kunnen deze . Dat moet volgens de jongste catalogus van Ikea kunnen. Net als Lien en Evelien gelooft ook Ikea in het gezinsslapen. Die balken koop je bij de bouwmarkt, de lattenbodems bij de Ikea (bij voorbeeld). Ook dan kun je je bed zo breed maken als je wilt, al lig je dan . Volgens Ikea is dit zogeheten gezinsslapen een heuse . Bedsharing is helemaal hot.


Tenminste, als we Ikea moeten geloven. Het Zweedse meubelwarenhuis gaat bedden op de markt brengen die . SchreuderManon Trend en Ikea ook trouwens. Ze hebben meubelen van IKEA gebruikt om dit gigantische 7-persoonsbed in elkaar te knutselen.


Elizabeth is fotograaf en . Ontbrekend: gezinsslapen EL EN CO: Babies in bed el-en-co. Met een simpel spijlenbedje-in-bruikleen van Ikea. Want gezinsslapen , dat is volgens IKEA de grote trend waar ze niet omheen kunnen. Blijkbaar zijn er zo veel gezinnen die één groot bed delen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts