woensdag 6 juli 2016

Werkbladen groep 2 letters

Zo hebben ze een “voorschot” als ze in groep komen. Van Paula kregen we ook deze werkbladen om klanken in woorden te herkennen. Werkbladen zijn alleen een controlemiddel, niet een manier om een kind iets aan te.


Ga zelf aan de slag met de gratig Bobo werkbladen woorden en letters. Oefen met de verschillende letters , korte woorden en klanken met rijm-oefeningen. Welke woorden van de plaatjes hebben dezelfde eindletter , kleuteridee.

Dit werkblad en nog veel meer in de categorie letters leren kun je. Letterposters en werkbladen. Bij elke klank ( letter ) een digibord les van.


Download gratis lesmateriaal, werkbladen en gezelschapsspellen. In groep leren de kinderen ontzettend veel rondom lezen en schrijven. Wij bieden dan ook werkbladen en leuke spelletjes aan waarbij letters en woorden . Tolletje draaien en letters of woorden afstrepen. Oefenen met letters , cijfers, kleuren en tekenen.


Met deze gratis werkbladen kan jouw kleuter lekker aan de slag!

Zet een cirkel om de letters die dat woord maken. Pakket over de letter a blad voorkant, letters aanbieden aan kleuters, kleuteridee Pakket over de letter a blad , letterkaart , letters aanbieden aan kleuters, . Ik geef je manieren zónder potlood en werkblad ! Op deze pagina vind je werkbladen voor de kleuters uit groep 2. Kies een breed scale van werkbladen , puzzels en kleurplaten. Interventie in groep op het vlak van letters en leeshandeling loont en. Op werkblad staan zes woorden.


De kinderen stem- pelen op een klein . De eerste of laatste letters wisselen. Lezen: Werkbladen waarin de woorden uit de beeldvorming terugkomen in. Klik hier om een leeg schrijfwerkblad te downloaden!


Duidelijk uitspreken en goed luisteren - dan lukt dit werkblad zelfs kleuters! Hier moeten de kinderen de bij elkaar horende letters herkennen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het benoemen van letters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts