maandag 1 februari 2016

Lekker beter kookboek

Gewoon lekker en beter eten! Wat de auteurs zelf al in het boek aangeven, is het een (h)eerlijk kookboek ! Bekijk hier alvast gemakkelijke recepten uit Lekker beter. Lekker Beter is een heerlijk kookboek van kok Ramon Beuk en huisarts Rutger Verhoeff.


Lees hier mijn review over Lekker Beter.

Misschien klinkt het nu alsof dit een heel medisch en saai kookboek is, maar . In dit kookboek van huisarts Rutger Verhoeff en topkok Ramon Beuk vind je. Hoe kom je nu van die after lunch dip af op kantoor? Een heel bijzonder kookboek dit keer: Lekker Beter. Recepten die niet alleen afkomstig zijn van een kok, maar ook van een dokter.


Voor een lange dag op kantoor pak je een andere lunch in dan voor een middag op het sportveld. Iedere bezoeker kreeg een gesigneerd kookboek mee naar huis.

Daar lanceerde tv-kok Ramon Beuk zijn nieuwste . Ik sluit af met wat gemengde gevoelens over het kookboek. Bij Rutger Verhoeff en Ramon Beuk leidde dit tot het kookboek Lekker Beter. Met hun kookboek willen ze laten zien hoe je je beter kunt voelen . Een uitnodiging voor de presentatie van het nieuwe kookboek van Ramon Beuk en Rutger Verhoeff. Ruger Verhoeff wilden vooral een eerlijk kookboek maken. Een medisch kookboek , dat klinkt niet echt heel aantrekkelijk toch?


Dit boek van Ramon Beuk en Rutger Verhoeff bewijst het tegendeel. Ramon Beuk is een in Suriname geboren televisiekok en schrijver van kookboeken. Iedereen wil wel lekker zelf koken en daarbij de nieuwste recepten.


Born2Cook en hij schreef verschillende kookboeken. Hij schrijft columns in Algemeen Dagblad en vlogt voor Libelle TV. Eerder publiceerde hij Wat denkt u, dokter?


Lekker eten en goed presteren, zonder aan de superfoods, supplementen of een streng dieet te moeten, dat is de insteek. Kortoeen lekker beter kookboek.

Kookboek met recepten die ontwikkelt zijn door een kok én een huisarts. Lekker beter de beste recepten bij je dagelijkse activiteiten van ramon beuk en . Om goed voorbereid aan de dag te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts