donderdag 11 februari 2016

Keecie

Dat betekent dat ze lekker lang meegaan en eigenlijk alleen maar mooier worden met de . Prachtige leren tassen en accessoires zoals etuis en . Tassen, etuis, en portemonnees van leer. Bekijk de producten nu in onze shop! Kijk voor meer tassen van NL ontwerpers op shop.

Vind keecie op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Deze stijlvolle tas is geschikt voor elke gelegenhei de tas sluit aan de achterkant waardoor hij extra veilig is. Een leren portemonneetje voor wat pasjes en kleingeld.


In dit fijne kleine tasje past alles wat je nodig hebt! Deze handgemaakte leren schoudertas heeft twee ruime vakken, een . Shopaholics, fans van schoenen, mode en merkkledij: hier gebeurt het! Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Deze verkoper hanteert geen aanvullende voorwaarden. Gebaseerd op 2ervaringen. Op zoek naar een trendy kado? Gratis afhalen en retourneren in. De collectie breidde zich snel uit, waardoor Klaartje de . Je hoeft geen Mary Poppins te zijn om voor een handtas vol verrassingen te zorgen.


Want ze zijn niet alleen hartstikke functioneel, maar ook een lust . Each design has its own unique shape and print. Pefe Men Clutch Bag Black – Zwarte Tas – Portemonnee Afmetingen: 1lang bij 10cm breed. Materiaal: imitatieleer – geruite motief. Begonnen als een pop-up in NEST en sinds enkele maanden een echte winkel. Etui met aan beide zijden een zeefdruk.


Verkrijgbaar in verschillende prints. Geschikt als tasje voor je make up, voor je autopapieren of om . Tas Goose Bumps Grey Brown used look. Mini Tweet Keyring Dusty Green.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts