dinsdag 9 februari 2016

Zelf babyspullen maken

Natuurlijk kun je speeltjes, kleertjes en spulletjes voor je baby kopen. Maar het is ook leuk om ze zelf te maken. Dit zijn leuke DIY cadeau . Zelf naaien geeft je uitzet een persoonlijke twist!


See more ideas about Sewing for kids, Baby sewing and Sew baby. Leuke spulletjes voor je baby kan je ook gewoon zelf maken.

Wij gaan aan de slag met naald en draad en tonen je hoe je zelf een speel-wikkeldekentje maakt. Gelukkig kan je zelf ook heel makkelijk een mooie babydeken maken. Helemaal naar je eigen smaak.


Ik ging ermee aan de slag en maakte . Op zoek naar inspiratie voor een leuk zelfgemaakt babycadeautje ? Een poster kan je ook zelf maken door een groot wit Ablad te nemen en er een leuke . Daarom hier een tutorial om zelf je eigen baby verschoonmatje te maken. Op onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment stoffen, fournituren, .

Tijd om stilaan te beginnen denken aan de babyuitzet , nietwaar? Ondertussen heb ik hier al wat babyspullen. Als je handig bent kun je zelf leuke babykamer accessoires maken. Met zelfgemaakte accessoires creëer je een eigen stijl in de babykamer! Deel I en Deel II tezamen voor slechts € 250.


Alle patronen zijn bijgevoegd op een los patroonblad. Babyuitzet zelf maken : Geef je babyuitzet een persoonlijkt twist! In deze mand – ook wel dagen pakket genoemd – zitten cadeautjes voor de baby en haarzelf. Om elke dag één open te maken. Bekijk 1ideeën over -iets maken voor iemand die een baby heeft op Welke.


Met deze DIY-uitleg maak je een hoes helemaal in je eigen stijl. Maak je eigen aankleedkussenhoes! Deze hoes past om het aankleedkussen van de HEMA. Kijk hier voor gratis naaipatronen voor baby en kinderkleertjes. Zo maak je zelf de mooiste kleertjes, spulletjes en knuffels voor je baby of kindje.


Het geheim van een unieke babykamer ? En anders lukt je wederhelft het wel.

Ga jij er gezellig naast .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts