maandag 22 februari 2016

Oude boerderij limburg

We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht oude boerderij limburg , met prijzen vanaf € 350. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in . We hebben 1koopwoningen voor je zoekopdracht boerderij limburg , met prijzen vanaf € 159. Bekijk alle woonboerderijen te koop in Provincie Limburg op funda. U wil a boerderij - hoeve kopen?


Op deze pagina worden de te koop staande woonboerderij aangeboden.

Zoek in het beste woningaanbod voor Limburg. Vind het beste aanbod voor de zoekopdracht oude boerderij limburg. De woning maakt onderdeel uit van een carré boerderij. Het grootste aanbod voor een hoeve in Limburg (verkoop) vind je op Immoweb. Van luxe woning en landgoed tot villa, landhuis, bungalow en boerderij.


Limburg is een prachtige provincie, waar u meer dan voldoende de ruimte heeft en . Gezellige landelijke woning te koop in een voormalige oude hoeve te Guigoven. Te koop Paterswinningshoeve De ligging van deze boerderij te Lummen biedt een vlotte verbinding naar. Deze oude “ boerderij ” heeft een dubbele functie.

In Nederland vindt men de meeste carréboerderijen in Zuid- Limburg. Ook in de aangrenzende stadsregio Aken (onder andere in Würselen) zijn nog veel . Het ligt lager dan het plateau van Zuid- Limburg. Langs de weg staan verschillende oude boerderijen en (vakwerk) huizen.


Als u altijd al heeft gedroomd over het leven op een echte boerderij , koop dan een boerderij via Klement2. Grootste aanbod vakantiehuizen in Limburg voor families en vriendengroepen. Met contactgegevens om rechtstreeks te boeken bij de eigenaar. Vakantiewoning en groepsaccommodatie De Oude Broederij zijn een voormalig broederij en een legkippenbedrijf.


Type, In of bij boerderij (in bedrijf). Op de grens van Limburg en België ligt een historische boerderij voor kleine en grote. Op zoek naar een boerderij of hoeve te koop? Bij Zimmo vind je een compleet aanbod van alle boerderijen en hoeves te koop in België.


De carrévormige boerderijen in Zuid- Limburg , gebouwd van het plaatselijk. Leidse steen, gebakken van klei uit het Oude Rijngebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts