woensdag 10 februari 2016

Handgel etos

Met deze antibacteriële handgel was je je handen grondig schoon zonder zeep of water. De desinfecterende werking geeft veel voorkomende bacteriën geen . Een reinigingsgel met antibacteriele werking waarbij geen water nodig is. Ideaal voor onderweg of op vakantie!


Ook verkrijgbaar in mini-verpakking.

De Kruidvat Desinfecterende Handgel maakt bacteriën binnen enkele seconden onschadelijk. Gebruik Kruidvat Desinfecterende Handgel veilig. Geen water en zeep bij de hand? Etos Handgel hygiene 3ml. Met deze handgel was je je handen grondig schoon zonder zeep of water.


Er zijn geen winkels gevonden en de laagste prijs is €. We willen je geen smetvrees aanpraten, maar je handen zijn een grote bron van bacteriën. Ze raken van alles aan, van je toetsenbord tot deurklinken en van.

Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op . Jasemin Aksu uit Rotterdam krijgt altijd commentaar van een vriendin als zij haar handen schoonwrijft met een desinfecterende gel. Cleansing Gel Oh My Lemon Handgel van Merci Handy bestellen bij Douglas. Er zijn vele soorten bacteriedodende handgel in de handel. Deze zorgen voor hygiënische verzorging van de handen zonder dat er water of . Ik had een kleine flesje hand gel die ik wilde afrekenen.


Eenmaal bij de kassa aan gekomen wordt ik niet begroet. De ene antibacteriële handgel is de andere niet. Sommige gels doden te weinig bacteriën en zijn dus nutteloos. Glycerona Desinfect Handgel. Door toevoeging van Aloë Vera en.


Deze heerlijke handgel is makkelijk in gebruik en. Je huid voelt schoon en fris aan nadat je Kruidvat Desinfecterende Handgel hebt gebruikt. De gel maakt bacteriën binnen enkele seconden onschadelijk.


Hier vind je alle desinfecterende handgel en handzeep, eventueel met zeeppompje, maar ook de populaire glycerine zeep en Savon de Marseille. Handalcohol-gel op ethanolbasis, zonder geur- en kleurstoffen, met zeer huidvriendelijke en hydraterende eigenschappen. Werkzaam tegen bacteriën .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts