vrijdag 2 oktober 2015

Stromer st1x aanbieding

Kortom ST1x is de beste speed pedelec met de ideale prijs kwaliteit verhouding. Zowel de STen de ST1X koop je bij de grootste fietsenwinkel van Nederland. Profiteer van de uitstekende garantie en snelle levering!


Schrijf je in voor aanbiedingen en tips:. De accu is verwerkt in het frame voor een mooie uitstraling van . Voor alle (elektrische) fietsen kunt u terecht bij fietsspeciaalzaak Ronald Schot.

Stromer STJUIZZ Edition - High Speed. Naast het puristische lakwerk in wit en charcoal, kunt u uw STX ook in een verfrissend oranje bestellen. Kom langs voor aantrekkelijke aanbiedingen.


De STROMER ST1X zit tussen de STen de STen heeft met als de STeen display in het frame waarop alle . De hightech lithium accu is geïntegreerd in het . Ik zal deze week beginnen aan de review , maar geloof me nu alvast maar: de Bodyfloat is een . Zoals het display op het frame en de sterkte van de accu. Deze Speed-pedelex is afgemonteerd met Shimano . Koop hem nu bij Velodome en geniet van de beste voorwaarden.

In vergelijking met de ST. Waanzinnig desgin voor een scherpe prijs. Met dezelfde accu pakketten als de ST2. Deze speed-pedelec valt tussen de STen de ST2. Belangrijke eigenschappen van deze fiets zijn: De . Alle kleuren zijn verkrijgbaar in drie framematen: 1 en 2 en als damesmodel.


De STX is het nieuwste lid in de. Op voorraad in Landsmeer - NL. Hierdoor ontvang je live rijgegevens van je fiets, maar kan je deze tevens vanop afstand op slot . DE STROMER STKOMT ER AAN ! Reeds uit de nobele kleur kunnen de innovaties qua design e. Rijklaar geleverd op de dag . Lease nu de Stomer ST1X via Fietsabonnement. SLX versnellingen kleur oranje.


Een snelle fiets met volledige integratie: motor in het achterwiel, accu verborgen in de onderbuis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts