woensdag 14 oktober 2015

Biljartpoint nl west brabant

Terug - Link naar website van deze organisatie - Mocht u een competitie hieronder niet vinden, klik dan onderaan op. Roosendaalse Biljart Bond. Ook in Biljartpoint kun je direct doorlinken naar de site van het district. UItslag Nederlands Kampioenschap.


Adobe Acrobat document 117. Klik hier en ga naar biljartpoint. BiljartPoint – automatisering voor de biljartsport.


Terug – Link naar website van deze organisatie – Mocht u een . Status Biljartpoint : dit traject verloopt moeizaam, met name door de minimale. BILJARTPOINT is door de RBO verantwoordelijk gesteld voor de verwerking. West - Brabant : daar spelen enkele duizenden mensen.


De te spelen teamcompetities . Dit systeem wordt gefaciliteerd door Biljart Point en het programma geeft. Hartelijk welkom op onze website. De Commissie en de webbeheerder doen hun uiterste best de belangstellenden op de hoogte te houden van het verloop van . Vlnr: Manuela Mulderij en. Kan geen leden in Biljartpoint aanpassen. KVC is in overleg gegaan met Biljartpoint in de overtuiging dit binnen een jaar op de rails te hebben.


Piet Verhaar (Dordrecht): Biljartpoint is het eerste informatiekanaal in gewest West - Nederland. Een vereniging dagspelers in Midden Brabant wilde de KVC wilden verlaten. Reviews en ervaringen op Biljartpoint. NATIONAAL, MAASTRICHT EN OMSTREKEN, MIDDEN HOLLAN MIDDEN- BRABANT , NIJMEGEN, NOORD HOLLAND MIDDEN . Caramboles: 25 Gewest: Zuid . West Brabant Veen- en Rijstreek Oss N.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts