vrijdag 16 oktober 2015

Betonlook stucwerk badkamer

Wilt u betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels? Dan bent u ook nieuwsgierig naar de mprijs? Lees hier alle informatie. Spring naar In de badkamer - Als u geen tegelwerk wilt in uw nieuwe badkamer dan is betonlook op de muren een prima optie.


Voor meer elan in de woonkamer of badkamer is de betonlook erg geschikt. Je kunt de muren ermee laten stucen, maar in de badkamer kun je ook het bad of .

Badkamer compleet laten stucen in de betonlook ? Vind de laagste prijs voor dit stucwerk. Vraag gratis offertes aan, vergelijk stukadoors en kies beste deal. Met beton cire kan je bijna elk oppervlak een ruwe betonlook geven. Een badkamer laten stucen in plaats van tegelen?


De stuclaag kan afgewerkt worden met een betonlook laag. Wil jij ook die fraaie betonlook in je badkamer ? In dit artikel zetten we alle. Betonlook verf of stuc in de badkamer.

Marike setting Sosft ba . Beton Ciré is een cementgebonden stucsoort die veel gebruikt wordt in de keuken en badkamer. Door de slijt-, watervaste en hygiënische eigenschappen is het . Is het tijd voor een nieuw uiterlijk aan je interieur, of wil je je badkamer renoveren. Het stucwerk heeft de look and feel van beton, dit oogt robuust en warm.


Zoek je een alternatief voor tegels? Stucwerk in de badkamer wordt steeds populairder. Beton Ciré ( stucwerk met cement) is mooi, luxe maar behoorlijk duur met prijzen van circa 1euro per m².


De Stuc Koning biedt kwalitatief hoogwaardig stucwerk. Wilt u uw woonkamer of badkamer in betonlook laten stucen? Zoekt u een vakman die dit betonlook stucwerk of een andere soort wil aanbrengen? Wij zijn een netwerk van specialisten op het gebied van badkamers stucen.


Bij navran weten ze dan niet of het gewoon stuc -werk is emt een coating of beton. Alle andere betonlook producten is vragen om problemen. Het stucen van uw badkamer zorgt voor een hygiënische, originele en stijlvolle afwerking. Welk stucwerk is het beste en voordeligste voor uw badkamer ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts