woensdag 14 oktober 2015

Industrieel kastje zwart

De hele maand oktober korting op alles van rootsmann, plus, een grote mooie. Vind industrieel kast op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Stoer Metaal showrek wandrek, zwart €395. Staande kast met deurtjes en lades.


Industriële kast , instrumentenkast.

Zwart metaal met verweerde uitstraling. Massief Mango houten kastje met industrieel zwarte handgrepen en poten. De Venato wordt in zijn geheel geleverd en heeft eveneens soft close deurtjes.


COLOMBUS – Buffetkast met deurtjes en lades van zwart metaal en massief mangohout. Bakkerskast - planken - zwart. Teun vakkenkast xl zwart 120cm. De bijzettafel met los dienblad is gemaakt van zwart metaal en daarom toepasbaar in bijna.


Stoer en industriële hangkast hangkast met metalen gaasdeur.

Neem dan eens een kijkje bij de industriële kasten! VTwonen Show hoge vitrinekast zwart (180cm). Salontafel Iron Storage zwart. Volledig van ijzer dat zwart is geverfd. Mooi stoer en tijdloos design met robuust vintage uiterlijk.


Vergrijsde tinten, wit, zwart en natuurlijke tonen. Gebruik het nieuwe KUNGSFORS wandmeubel als een modern en industrieel dressoir of keukenkast. Vestiairekast , metaal, deuren, Hiba.


Saqu Selda Fonteinonderkast Litho Grijs. LaForma Key West Ladenkast. Ben je meer van de industriële stijl, dan kies je voor tafels, kastjes of stoelen met metaal. XL Kast met lade en manden hout wit. XL Tuinkast met schappen zwart en grijs . Eigentijdse, goedkope kasten online kopen doe je bij dé nr.


Lockerkast Leipzig Lichtgrijs. Boekenkast die schuin tegen de muur wordt geplaatst en met schroeven vast gemaakt. Is als een oude grote fotolijst, in de vorm van een kastje.

Eleonora - Boekenrek met metalen frame - zwart. Reefs Interior - Boekenkast Bowhill.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts