maandag 19 oktober 2015

Bamboe schaaltjes wegwerp

Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt! Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Bent u op zoek naar bakjes en bordjes voor aperitieven en amuses? In deze categorie ziet alle producten die daarvoor geschickt zijn.


Palmblad bord Ellips 9x6cm. Diverse maten houtpapier bootjes.

Bamboe conehouder 2-stand. Wegwerpservies is ideaal voor feestjes, een picknick of op vakantie. Wanneer je wegwerp servies wilt kopen is het handig om goed op te letten hoeveel je koopt . Suikerriet wegwerpkom Trigon 300ml. Bij Xenos vind je daarom het leukste wegwerpservies.


Bekers, bordjes, schaaltjes en servetten in allerlei kleuren en stijlen. Ideaal voor een kinderfeestje. Take Dis Rietje karton bamboo.

Verkoop van wegwerp servies packnwood door FIRSTPACK: borden, bestek, kopjes,. Voedingsveilige houten schaaltjes van de hoogste kwaliteit kopen bij greenbox Bionatic. Decoratieve, milieuvriendelijke schaaltjes voor trendy hapjes online bij. Voor de gelegenheid kocht ik een stapeltje plastic- wegwerpborden.


Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office . Bekijk de categorie wegwerpservies op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Kartonnen schaaltje Nature Kraft bruin 18x26cm. De beste prijs voor duurzame en composteerbare disposables. Eco-vriendelijk, van design tot klassiek.


Unieke merken direct van de fabriek! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €2-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts