vrijdag 23 oktober 2015

Koopzondag diepenheim

Kalender van alle koopzondagen in Diepenheim. Winkels in Diepenheim , Een overzicht van openingstijden en koopzondagen van woonboulevards en winkels in Diepenheim. In Delden en Diepenheim mogen de winkels op zondag open zijn, echter maken niet alle ondernemers hier gebruik van. De galerieën, horeca, supermarkten en . Op oktober zijn in Diepenheim de winkels geopend en het gaat er Oud Hollands aan toe.


Kom gezellig winkelen op koopzondag in het centrum van Almelo. Morgen weer koopzondag in Diepenheim ! Ook de galerie is open van 13. Discussie rondom koopzondagen in Enschede laait op. Herberg de Pol, Ottenplein, Diepenheim. Optreden Stedeker Daansers.


Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde und Markelo mit. Voor koopzondagen en actuele tijden zie. Oldenzaal tijdens de kermis, met op zondag een koopzondag.


Heerlijcke Markt met koopzondag Diepenheim. Op de pedalen tijdens de Midzomerfiets4daagse Diepenheim. Eerste koopzondag Hardenberg was gezellig druk (Foto: RTV Oost). Oud- scheidsrechter Jan Manuel uit Diepenheim is dinsdagavond op 80-jarige leeftijd.


Oud-scheidsrechter Jan Manuel uit Diepenheim is dinsdagavond op 80-jarige leeftijd overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Voor wie op zondag wil winkelen bezoekt Oisterwijk!


We hebben alle data van de koopzondagen in onze agenda geplaatst. De reguliere openingstijden, koopzondagen en feestdagen van het Citycentrum. Met gratis parkeren op zondagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts