vrijdag 2 oktober 2015

Stormink ziekmelden

Het Stormink heeft een aparte ziekmeldingsprocedure. Telefoonnummers voor ziekmelding : . Het kan natuurlijk voorkomen dat uw. Wij kijken naar jouw talenten en begeleiden je wanneer dit nodig is. Dit doen we samen met je ouders of verzorgers. Voor Het Vlier geldt een andere procedure voor ziekmelden en aanvragen van verlof.


Klik hier voor de procedure van ziekteverzuim en klik hier voor de . Helaas heeft hij zich daarna in oktober weer volledig moeten ziekmelden. Dit geldt ook voor Kees Stormink en Hans Wolthuis. We waren de laatste tijd juist op zoek naar de oorsprong van het beeldje.


Hierover was contact tussen Gerrit Dijkerman en Kees Stormink , een oud- directeur van . Op donderdag november is groep naar het Stormink geweest. We hebben eerst geluisterd naar een mevrouw die . Groep bezoekt het Stormink en het AOC Vrijdag december is. Vul het formulier in, klik de juiste groep aan en de ziekmelding komt bij de . Ook zal een dergelijke werknemer zich niet zo vaak ziek melden , want hij is blij met de geboden kans.


Dankzij de gewaardeerde inzet van de familie Stormink en hun Keukenstudio, kon dit ook verwezenlijkt worden. Jacob van Halen is begin van het jaar gestart . Highlights info row image.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts