maandag 5 oktober 2015

Koopzondag alphen aan den rijn

Koopzondag Alphen aan den rijn. Vind hier een overzicht van koopzondagen in Alphen aan den rijn. Bekijk ook alle koopavonden, markten en braderieën in . Kalender van alle koopzondagen in Alphen aan den Rijn. Al het nieuws over koopzondag Alphen aan den Rijn.


Aarhof te Alphen aan den Rijn.

Nieuws, columns, blogs en interviews geschreven voor en door Alphens lezen? De vorig jaar geïntroduceerde wekelijkse koopzondag in het Alphense. Winkelen op zondag is in Alphen een tijdsbesteding geworden.


Maar de wekelijkse koopzondag werkt pas echt. Algemene informatie winkelcentrum. Er is niks over Alphen wat je hier niet te weten kan komen.


Traditioneel op de dag dat de jaarmarkt in het centrum van Alphen aan den Rijn plaats vindt, organiseert de Herenhof voor de kinderen een uitdagende . Scapino Alphen aan den rijn.

CA Store Alphen Aan De Rijn. Zorg en Zekerheidwinkel Alphen Centrum. Gelegen in de Julianastraat. We begrijpen dat je tijdens kantooruren niet altijd de gelegenheid hebt om langs te komen in de Uipkes Houten Vloeren showroom in Alphen aan den Rijn.


In het centrum van Alphen aan den Rijn geldt betaald parkeren op : parkeren. Op Zondag oktober gelden i. KARWEI Alphen aan den Rijn. Kortom, iedere zondag mogen alle winkels in de . De gemeente Alphen aan den Rijn heeft besloten: er wordt geen limiet gesteld op het aantal koopzondagen. Welkom Bij Media Markt Alphen aan den Rijn. Bij ons kan je dagen per week terecht voor het beste advies.


We helpen je graag met het maken van de juiste . Het Rijnplein is een winkelgebied aan de Hoge Zijde in Alphen aan den Rijn met een veelzijdig. Elke zondag is er koopzondag van 12:tot 17:uur. In de woonstraten kunt u parkeren waarbij u vooraf moet betalen bij. De openingstijden van alle vestigingen van Douglas in Alphen aan den rijn vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66.

KOOPZONDAG : ELKE ZONDAG OPEN - uur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts