dinsdag 7 juli 2015

In sync zijn

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten in sync – Engels-Nederlands. Product offerings, sales information, and purchasing must be in sync before builders. Productaanbo verkoopinformatie en inkoop moet in sync zijn voordat . In a good campaign, message and medium are in sync with each other.


Vertalingen in context van in sync in Engels-Nederlands van Reverso Context: in sync with. Maar daarvoor moeten de universa wel synchroon zijn.

Ze zijn ook totaal niet geschikt voor romantische relaties die geleidelijk en . Many translated example sentences containing in sync – English-Dutch dictionary and search engine. DJ in één oogopslag kan zien of de beats in sync zijn. Als ik echt in sync ben, dan heb ik het gevoel dat alles klopt.


In-sync hersengolven onthouden voorwerpen die zoëven gezien zijn. Syn-chro-nize… Het zijn maar drie lettergreepjes, maar soms is zelfs dat al te veel. Dan kies je voor een fijne verkorting, waarmee je twee . Hierbij moet de kwaliteit van de BGT en de BOR gegevens betrouwbaar zijn en blijven.

GoodSync synchroniseert twee of meer mappen met bestanden, dat wil zeggen, GoodSync zorgt ervoor dat mappen en alle bestanden daarin hetzelfde zijn. Profiel geverifieerd door zijn eigenaar. Een geheim, iets wat niet mag worden uitgesproken en nog niet mag geweten zijn. Vroeger zat ik vol belangstelling naar het nieuwtje te . In navolging van Bellen met Bol zijn we vandaag In Sync met Lammertink.


Davai DavaiDeze Rode Lantaarn wordt gepresenteerd door Jonne . BitTorrent stelt dat zijn Sync -applicatie nog steeds de veiligste synchronisatie- software op de markt is nadat een groep hackers stelde een aantal potentiële . When ungrouped the playback may be in sync, or close to it but the. Als ze niet gegroepeerd zijn, kan het voorkomen dat ze out of sync zijn. Nederlanders pessimistisch zijn over klimaatdoelstellingen Maar liefst procent heeft geen . Om in sync te komen als een team, is de voorwaarde in control te zijn.


Bluetooth met Voice Control. Dit procedé heet “ sync ”, en in de 21e eeuw is het booming business. Tearing en stuttering op je monitor zijn een doorn in het oog van de PC gamer. Sync zijn perfect vergelijkbaar met andere.


Gelukkig zijn deze problemen op te lossen dankzij G- Sync van . Deze configuratie werkt al meerdere jaren zo.

De New Yorkse saxofonist Ned Rothenberg maakte vooral naam door zijn soloconcerten, waarinhij, voortbouwend op technieken van Evan Parker, een geheel . De Sync DYis een apparaat dat op de muur wordt gemonteerd of op. Comfort Digisystemapparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts