woensdag 15 juli 2015

Kleuren combineren met grijs

Grijs combineert men best met een wit plafond en twee of drie extra andere kleuren. De verschillende kleuren kan men verwerken in muurverf, behangpapier , . Het is een veelzijdige kleur die goed combineert met andere grijstinten en kleuren. Zo kan je grijs gaan gebruiken in combinatie met hout voor een warme en . Soms zien we grijs als een ietwat saaie kleur. Daarom moet je ervoor zorgen dat je het combineert !

Je combineert verschillende tinten grijs met elkaar. Grijs werd lang beschouwd als een negatieve, vale kleur , symbool van droefheid. Ontdek ideeën over Huis Kleuren.


Je favoriete taupe kleur combineren in je interieur? Grijs is voor mij naast wit de ideale basis kleur. Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur.


Tracht grijs te combineren met andere kleuren , want louter grijs kan in een land met veel bewolking zeer triest en koud overkomen. Volg dit stappenplan en je weet welke kleur je moet kiezen voor je muur.

Een koele, grijze kleur (dus grijs gemengd met een beetje blauw) gaat goed samen. Welke kleuren passen bij elkaar en welke sfeer creëer je daarmee? Als je grijs combineert met wit en hoogglans krijg je daarentegen een . Dit komt omdat hij gemakkelijk te combineren is en daarom een goede basis. Maar probeer wel iets meer lef in . Grijs kan in de woonkamer, keuken, badkamer en overal.


Grijstinten verzachten contrasten en door hun neutrale aard combineren ze goed met heel veel andere kleuren. Ze zorgen voor sereniteit en een geborgen sfeer . Wil je liever dat de kleur rust brengt, ga dan voor een zachtere tint geel. Geel combineert mooi met basiskleuren als grijs , taupe en zwart.


Interieurliefhebbers hebben de kleur al enige tijd omarm want het is de ideale. Bent u ook gevallen voor de charme van grijs ? Aarzelt u echter nog met welke kleuren u het zou combineren of welke grijstint u zou gebruiken? Tegenwoordig kun je grijstinten weer combineren met hout en bruintinten. De betonlook was al niet weg te slaan uit het interieurbeeld en ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts